spot_img
luni, august 15, 2022

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Sediul Primăriei Botoșani, iluminat în roșu, în semn de solidaritate cu persoanele care se luptă cu tuberculoza

Mai multe articole

Primăria Municipiului Botoșani, partener în campania de informare și conștientizare a populației cu privire la tuberculoză, demarată de Fundația Romanian Angel Appeal.

„Sub sigla Stop TB România derulăm această campanie şi avem alături de noi autorităţi locale şi judeţene din 28 de judeţe care vor ilumina clădiri emblematice în roşu, culoarea-simbol a luptei împotriva tuberculozei”, susțin reprezentanții Fundației Romanian Angel Appeal.

Astfel, joi seară, clădirea Primăriei Municipiului Botoșani va fi iluminată în roșu.

De altfel, municipalitatea botoșăneană susține financiar proiecte europene accesate de Spitalul de Pneumoftiziologie privind achiziția de aparatură necesară pentru diagnosticarea cu precizie a afecțiunilor pneumologice.

Ziua Mondială de Luptă împotriva Tuberculozei, marcată simbolic la data de 24 martie a fiecărui an, este concepută pentru a atrage atenția opiniei publice cu privire la epidemia globală de tuberculoză și eforturile de a elimina boala.

24 martie comemorează ziua din anul 1882, când dr. Robert Koch uimea comunitatea științifică prin descoperirea cauzei tuberculozei, bacilul Koch, care a deschis calea spre diagnosticarea și vindecarea acestei afecțiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți