spot_img
joi, aprilie 25, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Copilăria noastră nu ar fi avut același farmec fără bunici. VIDEO/FOTO

Mai multe articole

Ei sunt cei care ne-au crescut și au avut grijă de noi atunci când părinții erau la muncă, ei sunt cei care ne-au alinat când eram supărați.

Dar când ei au nevoi… noi unde suntem?

„Câteodată mai plângem, câteodată mai râdem împreună, ca să faci munca asta, îți trebuie empatie, și răbdare. Unii sunt foarte vorbăreți, alții au nevoie de curaj să vorbească, unii au nevoi, altii nu mai au nevoie de nimic… doar de sănătate cum spun ei.” ne spune o voluntară.

Caravana faptelor bune a ajuns ieri 20 martie în satul Ionășeni Comuna Trușești. Alături de Daniel Câșlariu și voluntarii Asociației Grup Civic Botoșani a fost și preotul satului. Chiar dacă e de puțin timp preot în Satul Ionășeni, Claudiu George Crupa este foarte implicat în viața socială a celor din sat fiind foarte util în împărțirea ajutoarelor oferite bătrânilor. Au fost împărțite alimente, medicamente, cosmetice, produse de igienă și pături.

”Cu lacrimi în ochi, ne-au mulţumit pentru toate cele ce au primit şi ne-au întrebat dacă o să reuşim să mai venim la ei. Cu greu ne-am stăpânit lacrimile, cu greu ne-am găsit cuvintele pentru a-i încuraja și pentru a le spune că nu mai sunt singuri, că în lumea asta mare există multe persoane care continuă să demonstreze că faptele bune fac minuni şi pot schimba destine. Cu gândul la bătrânii vizitaţi astăzi, la chipurile lor înlăcrimate, vreau să vă mulţumesc din suflet pentru toată susţinerea dumneavoastră! Dumnezeu să vă răsplătească toate faptele bune! Fără ajutorul dumneavoastră nu am fi reușit niciodată acest lucru. Vă mulțumesc! a declarat pe pagina sa de facebook Daniel Câșlariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți