spot_img
vineri, aprilie 19, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Permis de conducere fals descoperit la controlul de frontieră

Mai multe articole

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu dublă cetățenie, română și Republica Moldova, asupra căruia a fost descoperit un permis de conducere cu însemnele autorităților din Republica Moldova, fals.

În data de 17 martie a.c., în jurul orei 04.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control pe sensul de intrare în țară, conducând un autocar înmatriculat în R. Moldova, un bărbat cu dublă cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 43 de ani.
Deoarece polițiștii au avut suspiciuni cu privire la faptul că bărbatul ar deține documente false, au efectuat un control amănunțit, în urma căruia au descoperit asupra sa un permis de conducere cu însemnele autorităților din R. Moldova, ce avea imprimată fotografia și datele de identificare ale unei alte persoane. Documentul în cauză nu îndeplinea condițiile de formă și fond ale unuia autentic, iar în urma verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit faptul că acesta este fals.
Cu privire la cele constatate bărbatul a declarat că permisul de conducere fals aparține unei alte persoane și nu avea cunoștință că acesta este fals.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți