spot_img
vineri, martie 29, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

POLIŢIŞTII IEŞENI AU ACORDAT SPRIJIN UNOR PERSOANE DIN UCRAINA

Mai multe articole

Un apel la 112 anunţa poliţiştii Secţiei nr. 8 Poliţie Rurală Leţcani despre un accident rutier ce avusese loc pe DE 583.

Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului, moment în care lângă cele două maşini avariate, au observat două femei care plângeau, însoţite de doi copii, persoanele venind din Ucraina.

Viorel, colegul nostru, care vorbeşte limba ucraineană le-a liniştit pe cele două, asigurându-se totodată că nu există nicio victimă în urma accidentului rutier.

Cele două femei i-au comunicat că merg spre Suedia şi că nu ştiu cum se vor descurca, întrucât maşina cu care se deplasau fusese grav avariată.

Poliţistul a luat legătura cu reprezentanţii unei pensiuni, care au cazat cele două femei şi cei doi copii, ulterior contactând alţi prieteni pentru a ajuta persoanele să ajungă la destinaţie.

Aşa cum ne-am obişnuit, mai mulţi ieşeni s-au mobilizat, iar la scurt timp a fost găsită o variantă de transport cu autocarul către Suedia pentru persoanele din Ucraina.

Astfel, astăzi, 09 martie a.c., cei patru cetăţeni ucraineni urmează să-şi continue călătoria pentru a se întâlni cu rudele care îi aşteaptă.

Satisfacţia colegului nostru a fost pe măsura bucuriei manifestate de femeile care nu se aşteaptau să primească ajutor din partea unor străini, într-un timp atât de scurt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți