spot_img
marți, aprilie 23, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Drama sufletelor care fug din lupta celor corupți continuă la granițe. FOTO/VIDEO

Mai multe articole

Imagini cu adevărat triste la grănițe care ne relatează cruntul adevăr.

Echipa foto-reporter.ro a fost prezentă in Vama Stânca, acolo unde voluntarii Grup Civic Botoșani primesc refugiații și le oferă o masă caldă, ceai, cafea, lapte pentru copii, pamperși, lucruri pentru igienă, haine groase, pături și multe altele.
Pe lângă toate aceste lucruri foarte necesare pentru cei care trec granița, Asociația Grup Civic Botosani nu s-a oprit aici. Aceștia le asigură și cazare celor care au nevoie de ea împreună cu alte asociații, ISU,primării dar și oameni simpli.

Voluntarii sunt din ce in ce mai epuizați. Aceleași persoane care sunt mereu prezente acolo de 11 zile.

Regăsim la granițe voluntari din toată țara. Un exemplu demn de urmat sunt doi tineri care au venit din Ploiești cu microbuzele lor, pe cheltuiala lor și a bisericii de care aparțin. Aceștia merg in Republica Moldova și aduc de acolo refugiații care nu au posibilitatea de a veni cu mașina in România.

Dar cu toate astea, din nefericire situația este din ce în ce mai epuizanta pentru voluntarii aflați la Vama Stânca Costești. Acolo este tot mai frig, iar ei rămân tot mai puțini.

Majoritatea refugiaților sunt mame cu copii. Gândește-te măcar pentru o secundă că ești mamă cu doi copii mici și trebuie să pleci ….să pleci și să nu stii unde. Să iei in valiza doar speranța de a-ți salva copiii. Mame cu câte un copil in brațe de doar câteva luni și un alt copil care se ține epuizat de o gentuță pe care o cară mama la fel de epuizată și dezorientată.

foto-reporter.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți