spot_img
miercuri, aprilie 24, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Acțiune inedită de 8 Martie din partea unui cunoscut cabinet veterinar din Botoşani! ,,un gest marunt pentru noi, poate însemna enorm pentru ele”

Mai multe articole

Cunoscutul cabinet veterinar ,,Trio.Vet” din municipiul Botoșani a lansat o acțiune inedită cu ocazia zilei de 8 martie! Aceștia invită femeile ce primesc multe flori în această zi să le ofere la rândul lor mai departe către centrele de refugiați ucraineni. La cabinetul de pe Aleea Crizantemelor nr. 2 se primesc buchete până la ora 17:00, iar de acolo domnii doctori împreună cu voluntarii se vor ocupa personal de distribuirea acestora în centre.

Apelul se îndreaptă în mod special către doamnele din învatamant, din sistemul medical, din funcțiile publice, și nu numai, acolo unde se primesc multe flori. Însă ideea e deschisă către oricine dorește să aducă o urmă de zâmbet pe fața unei femei sau mame greu încercate.

,,Dar din dar se face rai!

Ne adresam doamnelor de aceasta data,intr-un apel de empatie si solidaritate.8 martie aduce cu el mii de flori primite din partea celor dragi care sunt aproape de dumneavoastra.Din pacate pentru femeile si mamele din Ucraina ,cei dragi ce le ofereau aceste flori Nu sunt aproape.In spiritul economiei circulare ,dar si pentru ca preturile florilor in aceste zile au explodat,ne gandeam ca ati putea dona din multele flori primite de dumneavoastra dragi doamne, mâine către femeile si mamele din centrele de refugiați. Cred ca ar conta un gest din acesta mărunt aparent, într-o zi de sărbătoare.Apelam in mod special la doamnele din invatamant,din sistemul medical,din functiile publice ,si nu numai,acolo unde se primesc multe flori.Dar nu numai.Apelam la oricine doreste sa aduca o urma de zambet pe fata unei femei sau mame greu incercate.Daca doriti sa dati sens acestor flori Ce se vor ofili in vaze,va rugam sa ne contactati.Primim florile la cabinet maine pana la ora 17,apoi le ducem in centrele de refugiati si le impartim femeilor si mamelor din Ucraina.Daca nu puteti ajunge la cabinet,un voluntar va veni si va lua florile de la d-voastra.

Haideti sa fim o comunitate frumoasa,cu suflet,asa cum ne-am dorit mereu a fi.Un gest marunt pentru noi,Poate insemna enorm pentru ELE.Va rugam distribuiti masiv si duceti vorba!Daca cunoasteti doamne ce primesc multe flori,rugati-le sa faca o fapta buna .Va rugam sa ne apelati daca aveti nevoie de ajutor pentru a trimite florile:0755596845MultumimHaideti sa facem acest lucru posibil!!Sa ducem flori mamelor si femeilor din centrele de refugiati!” au scris cei de la TrioVet pe pagina lor de Facebook.

Sursă foto: https://www.facebook.com/triovetbt

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți