spot_img
joi, aprilie 25, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Echipa Foto-Reporter.ro a insoțit voluntarii in Republica Moldova. VIDEO/FOTO

Mai multe articole

Ca și cum problemele nu ar fi destule pentru cei din Ucraina, sunt foarte multe familii care au membrii familiei bolnavi, care necesită tratamente ce au fost întrerupte din cauza războiului.

Sub ploaie de gloanțe, asa a fugit o familie cu un copil bolnav de cancer, care trebuia să fie de doua zile la tratament in București. Sleiți de toate puterile, acestia încă așteptau să treacă vama.

2 Martie 2022 ora 23.40 KIEV-UCRAINA

Daniel Câșlariu alături de echipa sa de voluntari și de Gelu Graur merg zilnic in Moldova pentru a duce ajutoare, unde cetățenii din Republica Moldova au amplasat un cort pentru a ajuta refugiații cu mâncare calda, pături, pamperși, lapte praf și toate cele necesare acestora. Asa a întâlnit și familia greu încercată, pe care a luat-o si a trecut-o granița. Dacă ajutorul Asociației Grup Civic Botoșani nu ar fi venit, copilașul bolnav ar fi întârziat alte câteva zile la tratament, zile ce pot însemna ani din viața acestuia.

FOTO-REPORTER.RO

Încă exista nevoie de ajutor. Oamenii sunt speriați și din ce in ce mai îngrijorați. Pe lângă războiul de care au fugit, foarte mulți mai au multe alte probleme in paralel, care le îngreunează și mai mult viața. Mulți au fugit doar cu hainele de pe ei și cu copiii sau animalele de companie in brate. Sunt care au o țintă, dar sunt și care nu știu încotro să se îndrepte. Lucrurile sunt încerte pentru majoritatea oamenilor care fug din focurile iadului.

Nu le putem schimba soarta țării, dar le putem fi alături ca oameni. Romanii au dat un exemplu măreț in aceste zile. S-au organizat cum nimeni nu se aștepta. Președintele Ucraieni a mulțumit in mod direct și oficial României pentru tot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți