spot_img
joi, aprilie 18, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Prefectul județului și deputatul Costel Șoptică au vizitat azi punctele de trecere a frontierei de la Stânca și Rădăuți Prut. FOTO

Mai multe articole

Prin punctele de trecere a frontierei Stânca și Rădăuți-Prut, în intervalul, 3.03.2022, ora 08:00 – 3.03.2022, ora 20:00, în total, au intrat în țară 2.525 de cetățeni ucraineni, cu 498 de mijloace de transport.
Prin punctul vamal Stânca, au intrat în țară, 1.121 cetățeni ucraineni. Totodată, 149 de mijloace de transport au trecut frontiera pe sensul de intrare.
Prin punctul vamal Rădăuți-Prut, au intrat în țară, 1.404 cetățeni ucraineni. Totodată, 349 de mijloace de transport au trecut frontiera pe sensul de intrare.

Prefectul județului Botoșani, Sorin Cornilă, împreună cu deputatul Costel Șoptică, s-a deplasat astăzi în județul Botoșani, unde a vizitat centrele locale operaționalizate, care găzduiesc cetățeni ucrainieni, din localitățile, Darabani, Păltiniș, Mitoc, Ștefănești și Săveni.
De asemenea, Sorin Cornilă și Costel Șoptică, s-au deplasat și în punctele vamale, Rădăuți-Prut și Stânca, pentru a vedea situația la fața locului.
Vizitele de astăzi fac parte din acțiunile de coordonare și gestionare eficientă a situației generate de conflictul din Ucraina.
”Am vizitat și astăzi, împreună cu domnul deputat, Costel Șoptică, mai multe centre care funcționează în județul Botoșani. Autoritățile locale sunt implicate, asigură cele necesare privind cazarea, servirea mesei și necesarul de servicii medicale pentru cetățenii ucraineni cazați în centrele din județ. Apreciez eforturile făcute și buna colaborare dintre instituțiile statului, autoritățile locale, voluntari, organizații neguvernamentale și societate civilă”, a declarat prefectul județului Botoșani, Sorin Cornilă.

Subprefectul județului Botoșani, Tiberiu Manolache, s-a deplasat astăzi în județ, unde a vizitat mai multe centre locale care pot găzdui cetățeni ucraineni. Domnul Manolache a vizitat centrele din localitățile Concești, Blândești, Trușești, Durnești, Ripiceni, Drăgușeni și Coțușca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți