spot_img
joi, aprilie 25, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

E greu sa focalizezi când ai lacrimi in ochi! Mărturia unui fotograf prezent la Vama Siret. GALERIE FOTO

Mai multe articole

În toți anii mei de fotograf nu mi-a fost dat să imortalizez astfel de momente. Mi-a tremurat mâna pe aparatul de fotografiat tot timpul în care am fost printre ei si am trăit frica lor. Pentru prima dată în viața mi-a fost greu să fotografiez.

Fotografii color dar cu o atmosferă alb-negru!

Lacrimile ce îmi tremurau în ochi mi-au dat batai de cap în activitatea mea. Peisajul pur și simplu tremura împreună cu inima oamenilor de acolo. În spatele granițelor se luptă, și se împarte teroare. Bebeluși fără tată…adolescenți fără tată…familii despărțite pentru vărsare de sânge.
Mame care și-au abandonat mașinile pe marginea drumului pentru a trece granița mai repede și care au fugit cu copiii in brațe doar cu o pătura, disperate să și salveze îngerașii după ce și-au lăsat in urma soții. Fără haine sau mâncare, doar cu speranța de a supraviețui și cu sufletul rupt în două pentru ca nu au idee dacă își vor mai revedea soții vreodată. Animale smulse din ghearele luptei care nu înțeleg ce se întâmplă. Copii și adolescenți speriați și dezorientați Asta este imaginea dezolantă de la granița cu Ucraina.
Tați care și au dat copiii femeilor străine pe care nu le au văzut niciodată în viață, cu implorarea de a-i scăpa, pentru că ei trebuie sa rămână la lupta, iar mamele lor ori i-au părăsit ori sunt plecate în alte țări la muncă. Povești incredibile, o tristețe care îți îngreunează fiecare respirație.

Lacrimi sângerânde a copiilor nevinovați și a mamelor disperate. Majoritatea nu au idee încotro se vor îndrepta, dar se simt ușurați ca au reușit să iasă de pe teritoriul blindat cu gloanțe, bombe și rachete.

De aceasta dată, fotografiile mele greu realizate…plâng cu lacrimi de sânge, exact așa cum plânge întreaga Ucraina!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți