spot_img
vineri, martie 29, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Copilul meu, refugiat: Mame aflate în cea mai grea călătorie a vieții lor! GALERIE FOTO

Mai multe articole

Ca urmare a ostilităților din Ucraina, familiile deja vulnerabile sunt forțate să fugă pentru siguranța lor! Au călătorit sute de kilometrii, purtându-și bebelușii în rucsacuri și riscând zone periculoase și asediate.
În tabăra din Vama-Siret, întâlnim femeile refugiate forțate să fugă împreună cu copiii lor, a căror soți și tați au rămas pe front.
În a 3-a zi de asediu întâlnim la granița României un astfel de caz: o mamă singură ce își strânge copilul la piept. Șiroaie de lacrimi îi curg pe obraji în timp ce îi mulțumește lui Dumnezeu că a reușit să salveze copilul din infern dar și că a lăsat totul în urmă: soț, casă, rude, prieteni și amintiri. Aflăm de la ea că nu știe unde se duce și că vrea doar să salveze copilul chiar și cu prețul vieții.

Copiii sunt cei mai vulnerabili în taberele de refugiați. Au fost luați din casele lor, din școli, prieteni și familii și au fost forțați să înceapă o nouă viață în medii ciudate.

Voluntarii de la Vama Siret sunt alături de ei pe tot parcursul perioadei , oferind obiecte de bază- precum mâncare și pături dar și sprijin moral care să îi ajute să facă față tragediei…

Refugiații ucraineni sunt o populație care a fost forțată să fugă din Ucraina din cauza violenței, persecuției sau războiului. Marea majoritate a refugiaților ucraineni se stabilesc acum în țări vecine precum România, Republica Moldova sau aleg să migreze spre alte țări din UE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți