spot_img
vineri, aprilie 19, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Rusia devine din ce in ce mai singură in lupta declanșată.

Mai multe articole

Surpriză de proporţii în războiul din Ucraina!

Surpriză de proporţii în războiul din Ucraina! Kazahstan, unul dintre aliaţii Rusiei, refuză să trimită trupe în ajutorul forţelor armate ruse.

Vladimir Putin pare să rămână aproape singur în războiul declanşat împotriva Ucrainei, după ce Kazahstan, unul dintre aliaţii tradiţionali ai Rusiei, a declarat că nu va trimite trupe în ajutorul forţelor militare ale Kremlinului.

Poziţia autorităţilor din Kazahstan este una surprinzătoare şi arată că poziţia lui Putin este slăbită, după ce de trei zile de ofensivă armata rusă nu a reuşit să ocupe niciun oraş ucrainean şi se ridică din ce în ce mai des întrebarea cât timp mai poate  Rusia susţine o astfel de ofensivă.

Pe lângă faptul că nu va ajuta Rusia cu trupe militare, Kazahstan nici nu recunoaşte autonomia celor două provincii separatiste Lugansk şi Doneţk.

Decizia autorităţilor din Kazahstan este susţinută de Statele Unite, „Suntem mulţumiţi de decizia Kazahstanului de a nu recunoaşte LPR şi DPR”, a declarat Consiliul Naţional de Securitate al SUA într-un comunicat citat de publicaţia poloneză.

Decizia Kazahstanului de a nu se alătura politicii agresive a Rusiei este una din suprizele apărute după invadarea Ucrainei de către trupele ruse la ordinul lui Vladimir Putin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți