spot_img
marți, aprilie 23, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Ucrainenii au aclamat astăzi puternic: ,,Mulțumesc România!” GALERIE FOTO

Mai multe articole

Este uluitor ceea ce se întâmplă lângă țara vecină aflată în război. La granița cu România ucrainenii stau la o coadă de 2 km pentru a intra pe pământul nostru cu speranța de a scapa de o moarte nedreaptă. De partea noastră a graniței, alți 2 km de standuri organizate de asociații, voluntari si cetățeni.Mașini de peste tot din țară ce au venit cu pachete pentru refugiați.

Oameni care se pun în fața mașinilor pentru a le opri, cu scopul de a le da cele necesare. Ucrainenii au aclamat astăzi puternic: ,,Mulțumesc România!”

Mâncare, dulciuri, apă, pampers, cartele SIM, haine, pături, tot ce este nevoie pentru refugiați s-au regăsit astăzi la graniță.

Numărul de oameni ce fug de măcel este din ce in ce mai mare!

Mulți dintre ei susțin ca nu se vor mai întoarce vreodată acolo. Lacrimile lor amare care au pătat pământul îi fac să nu-și mai dorească vreodată să retrăiască nici măcar o amintire din aceste vremuri negre.

Cozi de zeci de km la granița cu România!

Autoritățile sunt din nou nepregătite. Nimeni nu se așteptă ca acest război sa înceapă. Datorită cetățenilor români aceștia au avut parte de o “îmbrățișare” caldă la intrarea în “casa” noastră. Mulți au intrat cu o valiză mică, după o viață de muncă.

Pompierii au reușit astăzi sa formeze corturi cu punct de așteptare și grupare pentru transport. Cu autocarele puse la dispoziție pentru refugiați, aceștia pot beneficia de transport oriunde în România.

Cei de la Vodafone au instalat o antenă pentru a rezolva problema semnalului. Acum toți vor putea avea semnal pentru a suna sau pentru a folosi internetul.

În urma tuturor pregătirilor românii își doresc ca frații ucraineni să scape de teroare și pacea să fie pe ambele ținuturi!

www.foto-reporter.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți