spot_img
vineri, aprilie 19, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Primarul Cosmin Andrei a semnat contractul privind semaforizarea inteligentă! FOTO

Mai multe articole

Orașul va benenificia de #semaforizareinteligentă!


Primarul Cosmin Andrei a semnat contractul privind execuția de lucrări pentru obiectivul „Semaforizare inteligentă a trecerilor de pietoni situate în Calea Națională–zona BRD și Bulevardul Mihai Eminescu–zona monument Parcul Mihai Eminescu”.


Proiectarea, execuția, testarea și remedierea oricăror defecte vor veni în sarcina SC ICE COMPUTERS SRL, contractat prin achiziție directă din catalogul electronic SEAP.
Valoare contract: 298.792 lei fără TVA, din care 14.045 lei pentru proiect tehnic și 284.747 lei – execuție lucrări și instalare echipamente.
Execuția lucrărilor are ca termen de finalizare 120 de zile de la emiterea ordinului de începere – cel mai probabil din cursul săptămânii viitoare.Se vor realiza mai multe lucrări, printre care montări de țevi de protecție și cabluri subterane, consolidare stâlpi sau refacerea suprafețelor carosabile și trotuarelor.
Traseele electrice pentru semaforul de pe Calea Națională vor fi îngropate iar cele de pe Bulevardul Mihai Eminescu vor fi instalate aerian, pe stâlpi metalici.
Instalațiile de semaforizare vor include:

  • Lămpi LED de mare intensitate, cu aprindere instantanee, de iluminat stradal (iluminează trecerea de pietoni pe faza de traversare, cu rol de sporire a vizibilității)
  • Semafoare de vehicule
  • Semafoare pentru pietoni
  • Semafoare acustice pentru persoanele cu deficiențe de vedere
  • Butoane pietonale și indicatoare prevăzute cu LED-uri verzi (luminează intermitent numai pe perioada de acțiune, până la prima apăsare. După apăsarea butoanelor, acestea se sting, indicând luarea în considerare a comenzii)
  • Automate de dimensiuni reduse (dedicate automatizării instalațiilor de semaforizare rutieră, care se vor monitoriza online).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți