spot_img
vineri, aprilie 19, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Premierul României luat la rost de Daniel Câșlariu în Vama Siret. VIDEO

Mai multe articole

Din nou oamenii simpli fac treaba celor de la conducere. O scurtă vizită la granița cu Ucraina a putut zări doar oameni care s-au organizat pentru a da un ajutor refugiaților și asociațiile care mereu au fost prezente pentru a asigura nevoile oamenilor.

Prezent la Vama Siret Premierul Nicolae-Ionel Ciucă a verificat, împreună cu miniștrii Afacerilor Interne, Lucian Bode, Sănătății, Alexandru Rafila, Apărării, Vasile Dîncu, șeful DSU, Raed Arafat, și președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, stadiul pregătirilor pentru gestionarea măsurilor luate de autorități la frontiera cu Ucraina.

Prezent la Siret, Daniel Câșlariu, președintele Asociației ,,Grup Civic Botoșani” l-a tras la răspundere pentru neimplicarea lor și pentru proasta organizare. În replică Premierul i-a promis că va organiza ca totul să fie bine. Nicolae Ciucă a mulțumit oamenilor și i-a strâns mâna celui ce conduce Asociația ,,Grup Civic Botosani”, în semn de recunoștință.

,,Am convocat, mâine dimineață, task-force-ul pentru gestionarea situației din Ucraina pentru a face o nouă evaluare pe întreaga frontieră și pentru actualizarea măsurilor necesare” a declarat premierul Ciucă.

Nu se poate discuta acum despre rasism, ură sau judecarea oamenilor. Toți românii care sunt prezenți într-un număr foarte mare la graniță, sunt acolo pentru a-și ajuta semenii. Cu toții suntem oameni, nu contează ce limba vorbim sau ce naționalitate suntem!

Români care stau în frigul cumplit de la graniță pentru a putea ajuta un număr cât mai mare de refugiați cu copii sau animale în brațe, în timp ce oficialii din zonă stau la căldură și dorm bine privind imaginile cumplite ce au invadat mass-media în ultimele doua zile. Doar câțiva au ieșit pe teren in pas de plimbare pentru a-și face prezenta și pentru a le mulțimi oamenilor ca fac treaba in locul lor.

,, Eu știu mai bine ca dumneavoastră! Eu am făcut ceva pentru orașul meu. In schimb dvs ce ați făcut? Nu trebuie să îmi mulțumiți mie ci oamenilor care au fost alături de noi. In doi ani am construit 10 case de la 0. Iar acum am venit de la Botoșani special pentru oamenii ăștia! Ar trebui să vă uitați.. să deschideți ochii și să faceți ceva pentru oamenii ăștia pentru ca nu ați făcut nimic!”, și-a exprimat indignarea Daniel Câșlariu.

Suntem obosiți de tot ce se întâmplă, însă trebuie să fim uniți, puternici și să luăm atitudine! În mod normal, conducătorii unui stat ar trebui să fie un exemplu pentru cetățeni… la noi lucrurile s-au inversat.

FOTO-REPORTER.RO

Cetățenii au devenit un real model prin puterea exemplului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți