spot_img
joi, decembrie 1, 2022

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Inginer din armata ucraineana s-a sacrificat pentru a permite armatei să se reorganizeze și să opună rezistență invadatorilor ruși.

Mai multe articole

Povestea unui inginer din armata ucraineană care și-a sacrificat viața pentru a opri tancurile rusești ce învadau Ucraina din direcția Crimeei a fost descrisă pe Facebook într-o postare a Statului Major al Forțelor Armate ale Ucrainei.

Lucrurile încep să fie din ce in ce mai dure și mai greu de descris. Tineri care mor sacrificându-și viața pentru patrie și pentru a-și apăra familia și semenii.

„Eroul momentului. Am aruncat în aer podul împreună cu mine”


„În această zi grea pentru țara noastră, în care poporul ucrainean respinge ocupanții ruși în toate direcțiile, unul dintre cele mai dificile locuri de pe harta Ucrainei a fost Istmul Crimeei, unde un batalion de pușcași marini a întâlnit unul dintre primii inamici.”

„Pentru a opri înaintarea tancurilor, s-a decis aruncarea în aer a podului rutier Heniceski. Vitali Volodimirovici Skakun, un inginer al unui batalion separat, s-a oferit voluntar pentru a îndeplini această sarcină.”
„Podul era minat, dar nu a avut timp să plece. Vitali a transmis că aruncă în aer podul. Imediat s-a auzit o explozie.”

„Fratele nostru a murit. Fapta sa eroică a încetinit semnificativ înaintarea inamicului, ceea ce a permis unității să redistribuie și să organizeze apărarea.”
„Comandamentul Marinei va solicita Înaltului Comandament să acorde distincția de stat marinarului Vitali Volodimirovici Skakun.”
„Ocupanți ruși, să știți că pământul va arde sub picioarele voastre! Ne vom lupta cât vom trăi! Și cât vom fi în viață ne vom lupta!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți