spot_img
joi, martie 28, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Reținut de polițiști pentru mai multe infracțiuni de furt calificat

Mai multe articole

Poliţiştii ieşeni au identificat un tânăr bănuit de mai multe fapte de furt calificat şi tentative de furt calificat, din societăţi. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au identificat un tânăr de 24 de ani, bănuit de comiterea a 5 infracţiuni de furt calificat şi 4 tentative la furt calificat, comise în perioada 27 octombrie 2021 – 21 februarie 2022, din farmacii, săli de jocuri şi o unitate bancară, de pe raza municipiului Iaşi.

La data de 22 februarie a.c., tânărul bănuit de comiterea faptelor a fost pe raza mun. Iași și condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.

La data de 23 februarie a.c., tânărul reţinut va fi prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Activităţile au beneficiat de sprijinul poliţiştilor Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi, Secţiilor 1- 6 Poliţie Iaşi şi Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiilor Iaşi.

Cercetările sunt continuate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți