spot_img
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

“Vă rugăm să ne ajutați să îi dăm o șansă la viață Carinei, la copilărie… nu ne imaginăm viitorul fără ea“.

Mai multe articole

În urma unui CT efectuat în luna decembrie a anului trecut, am descoperit că micuța noastră are o tumoră gigant pe creier ce trebuia operată de urgență, pentru că îi punea viața în pericol. După numeroase telefoane, am ajuns la Spitalul Monza în București, la dnul doctor Stoica, care a operat-o de urgență chiar a doua zi, dimineața. Operația a fost una dificilă, a durat 5 ore, însă la final a fost cu succes, tumora de 10 cm fiind extirpată în totalitate. După 3 săptămâni a venit rezultatul biopsiei, ependimoblastom (o formă rară și agresivă de cancer) grad 4.

Tratamentul de care are nevoie, radioterapie cu protoni, nu se poate face în România, singura noastră șansă fiind un spital din Franța. Însă costurile doar pentru tratament, ajung la aproape 70.000 de euro, o sumă enormă pentru noi, care trebuie achitată în totalitate, înainte de începerea tratamentului. De accea apelăm la dvs., vă rugăm să ne ajutați să îi dăm o șansă la viață Carinei, la copilărie… nu ne imaginăm viitorul fără ea. Vă mulțumim și Dumnezeu să vă ajute!
Veștile rele continuă să apară pentru noi!
Suntem încă internate la Gustave Roussy pentru tratamentul împotriva aplaziei, situația nu s-a schimbat deloc. În continuare face febră, analizeze nu sunt în parametri normali, deși este a patra zi de antibiotice, a avut nevoie de transfuzie de trombocite și sânge; refuză să mănânce și nu știm cât o să dureze până o să își revină! Ne rugăm lui Dumnezeu să fie cât mai repede să putem începe investigațiile medicale necesare pentru începerea protonterapiei.
Am primit devizul oficial de preț pentru protonterapie, tratamentul de care are nevoie Carina. Acesta include doar protonterapia, după cum este și menționat, fără alte tratamente în cazul unor situații neprevăzute, pentru că nimeni nu știe cum o să reacționeze organismul ei sau de ce o să fie nevoie pe parcurs.
La acestea mai adăugăm și costurile cu transportul între spitale, pentru că o să fie monitorizată la Gustave Roussy și tratată la Institutul pentru protonterapie Curie, cazarea pe perioada tratamentului…
Însă totul depinde și de RMN-ul la care este programată săptămâna viitoare, dacă este bine începem tratamentul, dacă Doamne ferește tumora a recidivat, situația se complică dramatic… este nevoie de o nouă intervenție chirurgicală pentru eliminarea acesteia, pentru ca protonterapia să fie eficienta.
De aceea, deși nu ne este tocmai ușor, apelăm din nou la aceia dintre dvs. care doriți și puteți să o ajutați pe mitica noastră, cât de puțin pentru ea este o șansă în plus.
Vă mulțumim pentru tot ajutorul oferit Carinei până acum și Dumnezeu să vă dea sănătate, pentru că este mai importantă decât toate!


Cont euro banca Transilvania: RO27BTRLEURCRT0119239401
Titular Rotariu Cătălin Vasile
Cont Ron banca Transilvania: RO77BTRLRONCRT0119239401
Titular Rotariu Cătălin vasile
Cont Revolut:
Titular Lucia Rotariu.
Euro. LT30 3250 0064 0772 0007
Lire: Cont 68449437 codul băncii 04-00-75
Lei: RO11 BREL 0005 5126 6404 0100

Cont PayPal:rotariu32@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți