spot_img
sâmbătă, februarie 24, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

„Din inimă pentru alte inimi”- Campanie de donare voluntară de sânge.

Mai multe articole

Campanie desfășurată la nivel județean inițiată de Alexandra Gîtman în parteneriat cu Centrul de Transfuzii Botoșani și Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare Botoșani

Vă invit să ne fiți alături și să ne susțineți în acest proiect deoarece avem nevoie mai mult ca oricând de informarea și conștientizarea populației asupra faptului că donarea de sânge este un gest profund uman și care poate să însemne atât de mult în clipa în care salvează viața unui om.

,,Grija faţă de aproapele nostru aflat în suferinţă, empatia, responsabilitatea, demnitatea, verticalitatea, toate acestea ne definesc ca ființe superioare; dar, în afara acestor calităţi, aşa cum afirma Alexandre Dumas: „Omul e definit de ceea ce face când vine furtuna”, în viaţa lui sau în a semenilor lui. Cele mai puternice furtuni sunt trăite pe patul de suferinţă, în aşteptarea unei minuni – o pungă cu sânge, care poate face diferența între viaţă şi moarte.
Aș putea să vă spun o mulţime de motive pentru care este nevoie de sângele donat de dumneavostră.

Aleg unul singur:
Din cauza lipsei de sânge, nu moare doar un om, omul acela aflat pe un pat de spital.
Departe sau aproape de noi, moare viitorul unei familii, moare speranţa şi universul unui copil care-l aşteaptă acasă, moare un părinte rămas fără sprijin, se destramă o lume, un vis, o speranţă de mai bine, se ruinează destine. 
Şi moare umanitatea din noi, ceilalţi, care am fi putut face ceva şi am rămas nepăsători.
Fiţi eroii acelor familii, mâna întinsă unui copil care trebuie să se ridice şi să meargă mai departe, sprijinul acelui părinte. Donaţi sânge! Numai împreună putem străbate furtunile vieţii.
Nu putem schimba totul, dar îmi propun să devenim o țară fără cerșetori de sânge. Și să și reușim.
Vino alături de noi și arată că îți pasă! 
Din inimă pentru alte inimi
.
Am fi recunoscători dacă ați dori să donați tichetele sociale primite în urma donării pentru a putea fi folosite în cadrul altei campanii umanitare de care vor beneficia persoanle aflate în dificultate, susținută de membrii Sindicatului Național al Polițiștilor de Penitenciare Botoșani, care la rândul lor vor oferi un ajutor financiar. Alege să fii de 2×OM ” 


Cei care doresc să doneze sânge sunt așteptați în perioada 01-07 Martie 2022 între orele 07:30-13:00 la Centrul de Transfuzii Botoșani. 

Pentru nelămuriri/informații puteți suna la numărul de telefon : 0751566156
Cu recunoștință, Alexandra Gîtman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți