spot_img
vineri, aprilie 19, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

A murit micuțul Carol. Băiețelul ce a căzut în urmă cu 12 zile de la etajul 3!

Mai multe articole

Micuțul Carol, băiețelul din Botoșani, care a căzut de la etajul 3 al unui bloc, a fost declarat mort, duminică seară de către mediciii ieșeni. Anunțul a fost făcut de unitatea medicală unde acesta era internat în stare gravă.
Aceștia au mai precizat că părinții au fost lăsați să își ia rămas bun și că au fost de acord cu prelevarea și donarea organelor acestuia.

În cursul nopții de duminică spre luni a avut loc o prelevare de la un donator pediatric, de doi ani, de la care s-au prelevat ficatul, cordul, rinichii și corneea și întrucât nu am avut primitori atât de mici în țară, au venit cei de la Eurotransplant și au prelevat cordul și ficatul, aceste fiind preluate în Germania”, a declarat dr. Raluca Neagu, coordonatorul Centrul Regional de Transplant Iași.

În data de 9 februarie, copilul de doi ani a ajuns la spital în stare foarte gravă după ce a căzut de la etajul trei al unui bloc din municipiul Botoşani. Când s-a produs evenimentul, în locuinţă se mai aflau trei adulţi.
Într-un moment de neatenţie, băieţelul a ajuns pe pervazul geamului, după ce s-au urcat pe un corp de mobilă şi s-a sprijinit în plasa de protecţie împotriva insectelor, care s-a deschis. Micuţul a căzut în gol de la aproximativ șase metri înălţime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți