spot_img
vineri, martie 29, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Imagini unice din culisele unei ședințe foto. FOTO/VIDEO

Mai multe articole

Când munca se îmbină perfect cu pasiunea, iese ARTĂ! Asta a demonstrat și echipa AlinoFotoStudio cu echipa Velvet Queen Atelier, in parteneriat cu Loredana Cirimpei Make up Artist, Palatul Culturii Iași, The Trumpets, și modelele Anelis Munteanu, Georgiana Huțanu și Alexia Radiș. Zile întregi de organizare, ore puține de somn și zeci de ore de muncă, totul făcut cu zâmbetul pe buze. Cum să nu iasă un rezultat incredibil? Munca din pasiune reflectă, de fapt, cine ești cu adevărat. Toate aceste proiecte ii fac să vibreze, să mai crească cu o treaptă și să-și dorească să se înalțe din ce in ce mai mult. Pasiunea reprezintă arta de a trăi. Nu ai cum să trăiești mai frumos de atât. Ne putem denumi norocoși abia atunci când ne trezim din și pentru pasiune!

Aceștia au prezentat intr-un mod unic mireasa anului 2022, fiind un an in care vom mai scapă de reguli și conduită, un an in care ne vom simți mai liberi, in comparație cu ultimii doi ani. Mireasa anului pare să fie una mai asumată, rebelă, încrezătoare și puternică.

Pasiunea și dragostea pentru artă alcătuiesc rama perfectă pentru imaginile imortalizate in cadrul acestui proiect.
Frumoasă, elegantă, distinsă, profundă, plină de viață, adeseori neînteleasă, hulită, alungată, criticată – Pasiunea rămîne cea mai de preț comoară a fiecăruia dintre noi. Este de fapt ceea ce ne însuflețește. Este și singura care ne poate conduce adânc în noi înșine și ne găsește drumul cel mai bun prin meandrele vieții.

Aceasta ne face să acționăm ca întreg, să acționăm cu tot sufletul în ceea ce avem de făcut, să fim mereu cu totul în noi înșine. Pasiunea adună la un loc tot ceea ce suntem și face să se manifeste armonios fiecare plan al ființei.
Tocmai datorită acestor aspecte, este important să ne alegem serviciile după aceste criterii. Rochia pe care o poarta mireasa va transmite mult mai multă emoție și elegantă dacă va fi creată de cineva din pasiune, iar de fotografie nici nu mai vorbim….fără pasiune și emoție, va fi o simpla imagine fără viața.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți