spot_img
duminică, septembrie 24, 2023

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Construirea laboratorului de microbiologie, scoasă la licitație.

Mai multe articole

Proiectul Consiliului Județean privind construirea unui laborator de microbiologie pentru secțiile de infecțioase ale Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” Botoșani a ajuns în faza licitației.


La sfârșitul săptămânii trecute, comisia de achiziții a Companiei Naționale de Investiții a lansat procedura de licitație simplificată pentru proiectul promovat de Consiliul Județean Botoșani. „Noul laborator va aduce beneficii Spitalului Județean prin completarea pachetului de servicii medicale puse la dispoziție de către unitatea medicală, dar și celorlalte unități sanitare din județ prin prelucrarea probelor biologice. Construirea unui laborator de microbiologie nou și modern este o necesitate urgentă mai ales în aceste vremuri”, a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani.
Realizarea obiectivului presupune construirea clădirii laboratorului pentru biologie moleculară cu o suprafață de 232,19 metri pătrați. Aceasta va avea două zone funcționale majore – una destinată personalului și una destinată preluării și prelucrării probelor biologice. Valoarea totală a proiectului, care cuprinde lucrările de construcții montaj, dotările și TVA-ul aferent, se ridică la aproximativ 2,5 milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți