spot_img
miercuri, aprilie 24, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Cine este noul prefect al Botoșaniului, Sorin Cornilă? ,,Sunt tânăr și am suficientă energie”

Mai multe articole

Noul prefect al județului Botoșani, Sorin Cornilă, a depus jurământul de învestire în funcție, vineri, în cadrul unei ceremonii organizate, în sistem videoconferință, de secretarul de stat Gheorghe Sorescu, coordonator al prefecturilor din România, din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Însă, cine este Sorin Cornilă?


Noul prefect este un tânăr liberal cu origini botoșănene și cu un trecut foarte activ în spațiul politic.
Acesta a terminat studiile de licență și masterat la Universitatea „Petre Andrei” din Iaşi cu specializarea în Managementul Economico-Financiar European.

Conform profilului său de Likedin mai aflăm că între anii 2000-2006 a fost Manager Produs la cunoscuta companie Elsaco Electronic S.R.L. apoi și-a continuat activitatea de manager până în prezent la PowerLine S.R.L, tot o companie botoșăneană.

Viziunea tânără și inovativă îi aduce simpatia publicului în detrimentul fostului coleg, Dan Nechifor. Cel din urmă, ocupând locul de prefect pentru 1 an și 11 lumi.

„Jurământul depus astăzi șu încrederea acordată de Guvernul României, prin numirea în funcția de prefect al județului Botoșani, este pentru mine un angajament onest de a vă reprezenta cu bună credință pe dumneavoastră și pe toți cetățenii județului. Sunt tânăr și am suficientă energie ca, împreună cu fiecare dintre dumneavoastră, să îmbunătățim performanța administrativă a organismelor publice din județul nostru printr-o colaborare eficientă și transparentă. Așa cum bine știți, provin din mediul privat. Întreaga mea viață profesională a funcționat după parametri antreprenoriali precum eficiență, capacitate de decizie rapidă, indicatori preciși de performanță.

Stimat auditoriu, vă asigur de toată disponibilitatea mea și că voi acționa public cu deplină transparență în activitatea administrativă pe care o voi desfășura. Voi fi un partener de dialog și de colaborare cu structurile și organizațiile societății civile și voi pune cetățenii în centrul preocupării Instituției Prefectului. Voi folosi toate pârghiile instituționale pentru a veni în sprijinul fiecărui cetățean din județul nostru, atunci când drepturile sau libertățile sale sunt amenințate sau încălcate. Așadar, vă îndemn să nu ezitați să-mi semnalați situațiile în care intervenția mea va fi necesară. Sunt un om de acțiune și de echipă, iar acest lucru îl știu bine cei care mă cunosc. De aceea, am convingerea că, împreună cu domnii subprefecți și cu colectivul de aici, voi construi un parteneriat puternic, care va produce rezultatele așteptate în cel mai scurt timp.
Îmi propun să reprezint cu cinste instituția și funcția de prefect al județului Botoșani și să acționez pentru îndeplinirea obiectivelor din programul de guvernare, să colaborez, cu cele mai bune intenții, cu toți primarii județului Botoșani. Din funcția de prefect, voi acționa respectând legea și principiile care mi-au ghidat viața și cariera profesională până astăzi: transparență, eficiență, responsabilitate.
Vreau să adresez și câteva mulțumiri. În primul rând, domnului deputat Costel Șoptică pentru susținerea fără echivoc pe care mi-a arătat-o. Mulțumesc colegilor din PNL pentru încrederea acordată ca să îi reprezint în această onorantă funcție. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine în demersurile mele, care mi-au acordat încredere și susținere în viața personală și în viața publică. Și nu în ultimul rând, vreau să-i mulțumesc domnului Dan Nechifor pentru tot efortul depus în activitatea pe care o încheie astăzi”, a fost declarația lui Sorin Cornilă pentru botoșăneni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți