spot_img
vineri, aprilie 19, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

,,Opriți-vă că e inuman și nu mai pot!” Ce a transmis mama copilului de 2 ani căzut de la etajul 3.

Mai multe articole

Un întreg val de reacții a apărut în spațiul online după cumplitul accident ce s-a produs pe data de 9 februarie, când un copil în vârstă de 2 ani a căzut de la etajul 3 al unui bloc din municipiul Botoșani.

Mama micuțului a fost bombardată cu mesaje și comentarii în care părinții erau considerați iresponsabili și li se puneau la îndoială calițățile părintești. Ulterior aceasta a revenit cu un răspuns în care nuanța că vina nu îî aparține și că în acest moment doar rugăciunile pentru al său copil sunt importante.

Atenție! Mesaj cu puternic impact emoțional!

,,VA ROG FITI UMANI IN CEEA CE SCRIETI VOI PRESA SI OAMNEI CARE IMI DORITI SA MA OMOR !SI VOI OAMENI CARE NU STITI .SUNT MAMAAA O MAMAA CARE AM AVUT GRIJA DE COPILUL MEU IN ORICE CLIPA ,AM CHEI LA GEAMURI ,AM STAT DE EL ORICAND .O CLIPA DE CATEVA SECUNDE DE NEGLINJENTA -NU A MEA ! CA EU NUMAI AM APUCAT SA INTRU IN BUCATARIE SA IAU GEANTA CA ERAM PREGATITI SA PLECAM AFARA LA JOACA !UNEI FEMEI CE FACE CURATENIE SI A LASAT GEAMUL DESCHIS .O CLIPAAA CAND A DISPARUT DIN SPATELE MEU !SUNT MAAMAAAA NU MAI SCRIETI TAMPEMII CA NU MA SCARPINAM IN FIND SAU STATEAM PE FACEBOOOK .OPRITI VA SI FITI UMANI CA AVEM NEVOIE SA LUPTAM PENTRU COPILUL NOSTRU . VA ROG OPRITI VA CA E INUMAN SI NU MAI POT !RUGATI VA PENTRU COPILUL MEU SI LASATI MA SA IMI DUC LUPTA!" a scris mama copilului într-o postare pe contul personal de Facebook. 

Mama a fost însă susținută în comentarii de diverși prieteni și chiar de oameni ce nu cunosc familia dar au fost impresionați de situație.

Adelina ,lasă-i sa vorbească! Lumea te judeca ori ca e bine ,ori nu... axați va pe cel mic și ignorați energia negativa de pe toate rețelele! Sunteți și veți fi niște părinți excepționali, cine nu cunoaște comentează aiurea. Rog cei care nu au nimic împortant de spus sa își vadă de ograda lor! #pentruCarol❤🙏 Aveți grija de voi !!

Doamne fereste. Nu imi vine sa cred ce citesc.
Ptr fiecare individ care scoate pe gura asemenea vorbe si care te raneste, sa stii ca suntem de 100 x mai multi care va suntem alaturi cu sufletul, de ieri, non stop. Ne rugam si ne gandim la Carol si ne gandim la voi si ne rugaaaam incotinuu sa se faca bine! 🙏🙏🙏
Ignora, te rog, efectiv ignora orice reactie negativa.

Ești o mama extraordinară! Fii puternică. Acum doar Carol contează! Nu citi răutățile celor din jur. Ai grija de tine! 😔

Sursă foto: Adelinne Pocris Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți