spot_img
vineri, martie 29, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Prima Campanie Umanitară din 2022 a Asociației ,,Grup Civic Botoșani” a vizat bătrânii. GALERIE FOTO

Mai multe articole

CARAVANA FAPTELOR BUNE a Asociației ,,Grup Civic Botoșani” a început anul 2022 cu o nouă acțiune umanitară!

De această dată, 24 de bătrâni vulnerabili din comuna Ripiceni au primit vizita voluntarilor încărcați cu pachete ce însumau: alimente neperisabile, produse sanitare, pampersi și pături.

O nouă comună vizitată vine automat cu noi povești de viață uimitoare! Bunici ce cresc nepoți bolnavi, persoane vârstice fără de nici-un ajutor acum la bătrânețe, oameni pe care văduvia i-a îngenunchiat, toți și-au deschis o bucățică de suflet celor prezenți.

,,E greu să descriu emoția pe care o simt, lacrimile ce poate ne curg și nouă voluntarilor sper că imaginile o să poată transmite măcar puțin din ce a însemnat ,,CARAVANA FAPTELOR BUNE” pentru acești oameni. 

Vreau să mulțumesc doamnei viceprimar, Cristian Lili și doamnei asistent comunitar, Pușa Beiu pentru că ne-au îndrumat astăzi prin comună. Mulțumiri din suflet și doamnei de la firma de panificație din Săveni pentru cele 40 de pâini și că la finalul zilei s-a gândit să facă o surpriză voluntarilor și să le ofere câte o pizza caldă! 
Mă înclin în fața tuturor celor ce au stat în spatele acestei acțiuni și că în anul 2022 ați rămas alături de mine!" a declarat Daniel Câșlariu, președintele Asociației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți