spot_img
joi, aprilie 25, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Florian, studentul la Informatică ce face turul ţării, a ajuns și în Botoșani. VIDEO

Mai multe articole

Florin Ușurelu, un tânăr în vârstă de 21 de ani din Târgu Jiu și-a propus ca anul 2021 să fie unul al călătoriilor. Cu acest gând a pornit proiectul ,,Toată România”, proiect ce presupune vizitarea a tuturor celor 42 de județe și încărcarea a câte un episod video pe canalul său de youtube. În vlog-urile sale expune atât părțile bune precum: atracții turistice și personalități remarcabile dar și problemele ce le-ar putea întâmpina potențialii turiști în România.

Județul Botoșani este vedeta episodului cu numărul 19!

Centrul Vechi, Parcul Central, Lacul ,,Mihai Eminescu” , orașul Dorohoi au fost câteva din locurile vizitate și analizate de Florian și colegul său de călătorie, Vali.

Chiar și cunoscutul actor de comedie, Bobi Dumitraș i-a transmis un mesaj video, ce îl puteți asculta la finalul vlog-ului.

Youtube: Usu The Man

Primul judeţ vizitat a fost Timiş, iar acum tocmai ce a plecat din Brașov, loc în care l-a cunoscut pe Călin Donca.   

Pe Youtube sunt postate, deocamdată, primele 19 videoclipuri. Până la finalul anului 2021 a reușit să viziteze 32 de județe. 

Videoclipul cu numărul 41 o să fie alocat pentru un tur de 42 de km de alergat prin București iar proiectul o să se termine cu județul Gorj.

,,Mi-a spus mama să merg să susţin admiterea şi la Universitatea Bucureşti. M-am clasat pe locul cinci şi am decis să rămân în România”

Florian Uşurelu este student în anul al III-lea la Universitatea din Bucureşti, Facultatea de Informatică în grupa de excelenţă, dar în acelaşi timp este student în anul al III-lea la Universitatea „Constantin Brancuşi“, Facultatea de Drept. 

  „Am ales să studiez la aceste două universităţi, după ce am refuzat în ultimul moment oferta Universităţii din Manchester, care ocupă locul 27 la nivel mondial în clasamentul universităţilor. Mi-a spus mama să merg să susţin admiterea şi la Universitatea Bucureşti. M-am clasat pe locul cinci şi am decis să rămân în România, pentru că îi cunoşteam cam pe toţi viitorii mei colegi. La Universitatea din Manchester al fi început de la zero cu un grup nou, adică ar fi fost un timp pierdut pentru acomodarea cu mediul şi nu m-aş fi focusat pe partea ştiinţifică şi de dezvoltare”, a declarat acesta. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți