spot_img
miercuri, aprilie 24, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Strigătul disperat de ajutor a unei fiice pentru mama sa!

Mai multe articole

”Ea e mama mea și are nevoie de mine. Și eu am nevoie de mama mea. Împreună avem nevoie de voi pentru a strânge suma de 40.000 euro într-un timp atât de scurt.

Pare imposibil, însă cu fiecare donatie, oricât de mică, și fiecare share, cresc șansele ca mama să poată duce o viață normală. ”

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele  copilului -MIHAELA ANDRIES

Povestea Mihaelei

Prin prisma profesiei mele, am fost mereu expusă și sensibilă la suferința pricinuită oamenilor de diverse boli, dar niciodată nu mi-am imaginat că într-o zi voi fi eu protagonista unei astfel de drame…

Mihaela Andrieș lucrează ca asistent medical într-un spital din Botoșani. Suferința trupească a fost mereu în fața ochilor ei și a făcut tot ce a putut pentru a-și ajuta pacienții să-și recapete sănătatea sau măcar să le scadă durerile. În urmă cu 4 ani, a început să simtă pe propria piele neputința celor care se chinuiau în saloane. Un spasm la ochiul drept și dureri insuportabile la ureche au făcut-o să-și piardă zâmbetul, la propriu. Jumătatea dreaptă a feței i-a paralizat.

Ultimii trei ani au fost un carusel de emoții pentru mine și familia mea. Numeroasele tratamente și vizite la doctori – toate fără succes – m-au lăsat obosită și lipsită de speranță că situația mea se va ameliora vreodată.

În România, afecțiunea a rămas nediagnosticată, iar de un tratament adecvat nici nu putea fi vorba. În noiembrie însă, o clinică din Tübingen, Germania, a diagnosticat-o pe femeia de 45 de ani cu tumoră de nerv facial și i-a propus o intervenție chirurgicală cu riscuri importante, printre care pierderea totală a auzului și a echilibrului pe partea dreaptă. Ar fi singura șansă la o viață asemănătoare celei pe care Mihaela a avut-o înainte. Fără operație, tumora va crește și îi va amenința chiar viața.

Din păcate, cu toate eforturile financiare pe care familia mea le-a făcut în ultimii 4 ani, costurile acestei intervenții depășesc mijloacele noastre financiare. Strângerea celor 40.450 de euro este cu atât mai dificilă cu cât, pentru a evita agravarea situației, recomandarea este să fiu operată în maximum două luni.

După ani de suferință, există o rază de speranță, dar ea costă mai mult decât își poate permite Mihaela. Speranță și reușită am oferit și noi, de nenumărate ori, prin donațiile noastre. Am salvat o mulțime de vieți și am redat zâmbetul și încrederea în viitor celor care erau scufundați în dezamăgire și deznădejde. O putem face din nou, și pentru această femeie atât de urât încercată de soartă, prin orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă”.

Din păcate, totul pare să aibă un preț, inclusiv viața, iar prețul pus pe viața mea este unul pe care nu mi-l permit în lipsa unui ajutor din partea voastră. Așa că vă rog din răsputeri să mă sprijiniți în această luptă, în speranța că într-o zi mă voi vindeca!

Orice ajutor oferit este de neprețuit. Orice donație îi poate reda zâmbetul celei care le-a zâmbit o viață întreagă celor bolnavi pe care i-a îngrijit. E timpul să fie și ea ajutată. Suntem alături de Mihaela!

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele  copilului -MIHAELA ANDRIES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți