spot_img
vineri, martie 29, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

44 de polițiști la Iași și 22 la Botoșani au fost încadrați din sursă externă.

Mai multe articole

În ultima parte a anului 2021 au fost demarate procedurile pentru încadrarea posturilor de specialiști, ajutor șef de post și persoanal contractual, prin recrutare din sursă externă.

De astăzi, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, și-au început activitatea 4 ofițeri de poliție, 12 agenți de poliție-ajutori șef de post și 6 persoane din categoria personalului contractual.

Aceștia au depus jurământul de credință în prezența d-lui comisar șef de poliție Șerbănoiu Viorel, șeful Inspectoratului de Poliție Județan Botoșani, care le-a urat succes și le-a transmis să prețuiască valorile profesiei căreia au ales să se dedice.


Și la Iași a fost finalizat procesul de selecție in urma căruia au fost emise actele administrative de numire în funcţie a celor 44 de poliţişti care au fost declaraţi admiși la concursurile la care au participat.


Chestor de poliţie Gîtlan Costel, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi le-a transmis felicitări noilor agenţi şi ofiţeri de poliţie şi le-a urat mult success în activitate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți