spot_img
luni, aprilie 22, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Mesajul medicului ce a anunțat deja începerea valului 5 în România!

Mai multe articole

„Am întâmpinat 2022 în curtea Spitalului Clinic Colentina, fiind de gardă la trecerea între ani.Valul 5 deja sosit în România, cu un sistem medical complet dezarmat…
În conversațiile dintre colegi plutea un aer de resemnare mioritică: „oare ne inchid iar și ne fac COVID?”.
Cred că în 2022 a venit vremea să nu ne mai mulțumim cu puțin, să nu mai acceptăm eternul „merge și așa”, să facem fiecare ceva mai mult.

Vă provoc pe toți cei care încă aveți speranța că în România se poate mai bine să facem împreună 2 lucruri foarte simple pentru a combate pandemia:

  1. Mă angajez ca, până la finalul săptâmânii să conving 3 persoane care s-au ferit să se vaccineze până acum să o facă în scurt timp: prieteni, cunoștințe sau pacienți. 3 oameni pe care să îi conving să se protejeze pe ei și, indirect, pe noi toți.
  2. Vă rog insistent pe 3 dintre voi, cei care citiți rândurile acestea, să faceți același lucru și, în plus, să rugați la rândul vostru pe 3 dintre cei dragi vouă să vă urmeze exemplul.

Dacă fiecare dintre cei 3 la care ajung cuvintele voastre perpetuează mesajul, matematica spune că în 15 asemenea pași simpli, pasând de la unii la alții mesajul de mai sus, vom fi vaccinat împreună 4.782.969 de români (adică 3^14), atingând, foarte probabil, pragul imunității care să ne apere pe noi toți și să oprească pandemia.

Haideți să jucăm leapșa pe vaccinatelea! Haideți să ne arătăm unii altora că se poate. Sursum corda!
La mulți ani!
dr. Theodor Voiosu, Spitalul Clinic Colentina

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți