spot_img
vineri, aprilie 26, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

„De la Suceava cu dragoste pentru copilașii instituționalizați din Botoșani”FOTO

Mai multe articole

#HaiLaBotosani


Sub eticheta #FiiOm, antreprenorul Ciprian Andronache și-a dăruit din nou ziua de naștere copilașilor instituționalizați, oferindu-le meniu special de la McDonald’s și prăjituri speciale de la Patiseria Stefania, portocale și un un colind interpretat cu emoție de către o parte din echipa VipAudioStudio(Viorel Prăjan).


În anii precedenți au colindat voluntarii săi, însă în acest an copilașii au avut parte de o surpriză sonoră care i-a făcut să simtă o bucurie aparte, nu doar mirosul specific meniurilor McDonald’s.


„Da, în acest an sucevenii au fost mai darnici decât ai noștri botoșăneni, și au oferit meniuri și portocale copilașilor, și cafea proaspăt prăjită voluntarilor mei, toate ca acești copilași greu încercați să simtă un Crăciun altfel, la fel cum și eu sunt altfel, și aici fac referire la tatuajele de pe gât. Mă bucur că domnul Viorel Prăjan a adus mulți tineri instrumentiști și vocaliști, pentru ca acest colindat minunat să sune deosebit, la final mulțumindu-le donatorilor suceveni, în special doamnei Alexandrina Zară pentru cele 100 de meniuri McDonald’s care au fost pe placul copilașilor. Sper ca în 2022 să fim mai mulți alături de acești copilași, cât și de pacienții de la Secția 6 Cronici la care tocmai am lansat campania cu #80dePijamale” – a declarat Ciprian Andronache.


Impresie grozavă în ochii copiilor au făcut brioșele speciale de la Patiseria Stefania, dar cel mai important a fost prezența oamenilor de bine, cum o fac de câțiva ani încoace.În acest an, au fost mai puțini copii, în jur de 100 din 3 centre de plasament, față de 130 ca în anii anteriori.
Pentru bunul mers al acestor acțiuni a pus umărul și domnul director Marius Orășanu de la Centrul Sf.Mina, dar și 2 foști copii instituționalizați, cât și 2 copilași nevoiași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți