spot_img
marți, aprilie 23, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Responsabilitatea Urban Serv și a Primăriei este să asigure condiții normale de trafic pentru conducătorii auto! DECLARAȚIA Șefului Comitetului pentru Situații de Urgență.

Mai multe articole

În cadrul ședinței operative ținută la Prefectură despre starea drumurilor Prefectul județului, Dan Nechifor, i-a convocat pe principalii responsabili în gestionarea problemelor privind starea drumurilor din municipiul și județul Botoșani, cauzate de căderile masive de zăpadă.

S-a discutat despre intervenția cât mai rapidă, despre corelarea activităților și despre responsabilitățile pe care le are fiecare instituție cu atribuții în gestionarea situațiilor de urgență generate de fenomenele meteorologice specifice iernii.

"Fie că este vorba despre arterele din municipiul Botoșani, aflate în responsabilitatea Urban Serv și a Primăriei sau despre drumurile județene sau naționale, autoritățile sunt obligate să asigure condiții normale de trafic pentru conducătorii auto" este mesajul prefectului județului, șeful Comitetului pentru Situații de Urgență pentru toți factorii implicați în gestionarea fenomenelor meteorologice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți