spot_img
vineri, aprilie 19, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

O cunoscută firmă din domeniul agricol se alătură Campaniei ,,5000 DE ZÂMBETE” FOTO

Mai multe articole

ALCEDO, o cunoscută firmă din domeniul agrigol a ales să-și arate susținerea într-un moment de cumpănă a Campaniei ,,5000 de zâmbete”. Aceasta a donat suma de 20.000 de lei pentru a suține achitarea facturilor aferente achiziționării de dulciuri pentru cele 5000 de pachete.

,,Oameni buni, deși Campania ,,5000 de zâmbete” nu merge cum mă așteptam și am ajuns să mă simt puțin depășit de situație, încă îmi păstrez speranța că o să reușim achitarea facturilor pentru dulciuri! Și iată, când mă așteptăm mai puțin și când sufletul îmi era deja deznădăjnuit, niște oameni cu suflet mare mi-au sărit în ajutor! Mii de mulțumiri firmei ALCEDO și a domnului director Costinescu Florin pentru donația substanțială de 20.000 de lei! 1500 de zâmbete vor apărea pe fețele celor mici datorită vouă! 1500 de zâmbete a unor copilași ce au fost crescuți cu lacrimi pe pâine.. 1500 de copilași a căror aripi așteaptă să se ridice din cătunele uitate undeva în timp.. " a scris Daniel Câșlariu pe Facebook.

Reamintim ca Asociația GRUP CIVIC Botoșani își propune ca între 20-22 decembrie, să ajungă la 5000 de copii și să le aducă puțin din magia sărbătorilor de iarnă, chiar dacă Moșul uită mereu de ei și nu ajungea în satele uitate undeva în timp. 42 de comune vor fi cutreierate de harnicii voluntari în cadrul campaniei umanitare ,,5000 de zâmbete”, ce vizează elevii Botoșăneni ce trăiesc în medii defavorizate.

Conținutul unui pachet se vrea a fi mai amplu în acest an, pe lângă portocală, pachetul de dulciuri o să fie mai generos, împreună 10 măști și un dezinfectant.

,,Dacă aveți și Dvs. o afacere, ce faceți cu 20% din impozitul pe profit? Sponsorizează-i pe cei care au nevoie reală de ajutor și oferă-le, astfel, cel mai frumos dar. Asociația Grup Civic Botoșani este una dintre organizațiile care se va asigura că bănuții vor ajunge unde trebuie dacă ne oferiți nouă această responsabilitate! Dacă nu ești tu în această postură, poate cunoști pe cineva care încă nu știe că poate să redirecționeze 20% din impozitul pe profit către ONG-uri. Puteți citi mai multe despre acest lucru aici: https://ave-romania.ro/.../12/CUM-SA-REDIRECTIONEZI-20.pdf" a adăugat acesta.

Dacă si dumneavoastră doriți sa faceți un copil fericit puteți dona cât de puțin pentru realizare celor 5000 de pachete:

•IBAN-ul contului curent in LEI deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO03BTRLRONCRT0530156401.

•IBAN-ul contului curent in EUR deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO50BTRLEURCRT0530156401.

•IBAN-UL contului curent in GBP deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO08BTRLGBPCRT0530156401.

Codul Swift BTRLRO22. Cu specificația „5000 de zâmbete”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți