spot_img
miercuri, februarie 28, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Dorian Popa, se alătură Campaniei Umanitare Dăruim și câstigăm împreună! VIDEO

Mai multe articole

Mihai Căldăraru, șeful Direcției de Asistență Socială România a Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale și echipa sa, Iacob Cătălina Georgiana Director General Adjunct, Muti George Laurențiu, Consilier Protecția Socială, Roxana Magdalena Ion, împreună cu o echipa de voluntari au oferit alimente, produse igienico-sanitare și câte o sumă de bani persoanelor vârstnice defavorizate și copiilor cu Dizabilități în cadrul Campaniei Umanitare DĂRUIESTE UN PIC DE SOARE NU TOTALĂ NEPĂSARE.

Copii au primit jucării, dulciuri, hainuțe și alimente necesare pentru persoanele defavorizate și câte o sumă de bani în cadrul “Campaniei Umanitare Dăruiește Un Pic de Soare Nu totală Nepăsare este un proiect de suflet al Organizației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale, prin care, zi de zi, aduc o bucurie pe chipul celor mici, anunță un comunicat de presă al oragizației.

În timp ce oameni fără responsabilitate se chinuie să îngenuncheze o țară iar unii dintre noi ne chinuim să o păstrăm demnă și respectată, copii frumoși și persoanele defavorizate vârstnice cu dizabilităţi nevinovați și încrezători au primit o bucurie din partea emisarului Direcției Generale de Asistență Socială România din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale.Felicitări ehipei minunate al Direcției Generale de Asistență Socială România din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale ” a scris președintele Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale Riccio Daniela, pe pagina sa de facebook.

Campania a fost sprijinită de avocat Pop George Dominic, Jelilati Malek, Director General al societății Atlas Concept Srl, Societatea Chipita România și Primo prod.

Sunt familii greu încercate în această perioadă peste tot în țară. Nu putem ajunge la toate, dar putem să menținem constant sprijinul oferit beneficiarilor noștri. Vorbim despre părinți care au rămas fără locuri de muncă și trebuie să ia lunar decizia: plătesc chiria sau cumpără mâncare.

Eu, Mihai Căldăraru, am decis să pun umărul şi să-i ajutăm cu alimente și produse de igienă. În acest scop, am decis ca ziua mea de naștere să fie sărbătorită într-un mod diferit anul acesta. Cadourile pe care doriți să mi le oferiți mie, vor fi transformate în sprijin pentru aceste familii defavorizate din medii rurale. Am o rugăminte la fiecare în  parte. În curând am să îmbătrânesc cu încă  un an, în această  viață… Ca în  cealaltă  viața, voi fi mereu ca la vârsta de 20 de ani. Împlinesc vârsta de 35 ani. Din păcate, pot să vă spun mult prea bine ce înseamnă să crești prin orfelinate, pe stradă, sau să ai un start dificil, după vârsta  de 18 ani, când  ieși  din sistem. Dar cum știți  și  voi, fiecare creștem  și  ne propunem niște  obiective, bine organizate, în viața sa. Asta am făcut și  eu!

Vreau să  vă  spun că  alături de oamenii pe care i-am cunoscut treptat în viața mea, i-am întâlnit  și  mi-au intrat  la suflet și pe cei de la  Asociația Europeană a Drepturilor Omului și Protecției  Sociale au fost și  sunt oamenii cu care mă sfătuiesc, le-am cerut sprijinul pentru lucrurile care mi-se păreau complicate/ dificile, sau pentru oamenii care i-am avut în echipa și  ei au fost sprijiniți pregătiți, cum să-și  facă  treaba mai bine, prin echipa Direcției Generale de Asistență Socială  AEDOPS ROMÂNIA. Știți, ca fiecare pas  pe care-l parcurg este să-i ajut pe alți copii,  bătrâni și persoane cu dizabilități să aibă  o viață  mai frumoasă.

Acum, urmează să fie ziua mea de naștere și strâng dulciuri, alimente și produse igienico-sanitare, pentru copiii, bătrâni și persoane  cu dizabilități este bine primită! Vrei o schimbare? Vrei ca noi tinerii ce vin din urmă noastră, de fapt care sunt viitorul nostru, să fie mai responsabili, mai stabili, vrei să diminua probleme din comunitatea noastră ? Atunci, vă invit să vă  implicați și voi! Donează! Vă mulțumesc  anticipat! Am încredere  în sprijinul vostru”, mai spune Căldăraru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți