spot_img
duminică, decembrie 10, 2023

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Tineri reținuți pentru furtul din societăți comerciale si locuințe.

Mai multe articole

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au desfăşurat 5 percheziţii domiciliare, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări cu privire la comiterea a 7 fapte de furt calificat, din societăţi şi locuinţe. Doi tineri au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

La data de 5 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au desfăşurat 5 percheziţii domiciliare, pe raza judeţului Botoşani, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate bunuri şi obiecte susceptibile a proveni din infracţiuni sau care ar fi fost folosite la comiterea unor infracţiuni, 7 telefoane mobile, 488 de lei şi 180 de euro.

De asemenea, trei tineri au fost conduşi la cercetări, iar în baza probatoriului administrat în cauză, la data de 5 decembrie a.c., doi dintre aceştia au fost reţinuţi de poliţişti, pentru 24 de ore.

La data de 6 decembrie a.c., cei doi tineri reţinuţi au fost prezentaţi, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi şi Judecătoriei Iaşi, instanţă care a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile.

Activităţile au beneficiat de sprijinul Brigăzii de Operaţiuni Speciale Iaşi şi Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiilor Iaşi, iar la acţiune au participat şi poliţişti din cadrul I.P.J. Botoşani şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale Iaşi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți