spot_img
joi, aprilie 25, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Fabrica de amintiri din Uvertura Mall dă startul la Ședințe Foto.

Mai multe articole

Fotografia este un alt mod de exprimare – dă viață unei lumi reale sau ireale, așa cum este sau așa cum vrem să o vedem.

Fotografia este un puzzle al vieții plin de culoare. Cu fiecare piesă scoate la iveală emoții, trăiri, expresii și imaginea umanității în cele mai diverse forme.
Aceasta aduce o lume nouă cu cadre care surprind magia universului. În era digitală, fotografia este mai actuală ca niciodata și aduce legătura umană la un alt nivel.

Încă de secole, fotografiile au jucat și încă joacă un rol important atât în istorie, cât și în viața de zi cu zi a oamenilor. Mai întâi de toate, fotografia este o artă, deoarece prin intermediul ei poate fi transmis un număr nemărginit de trăiri sau sentimente.

Fotografia este un alt mod de exprimare – dă viață unei lumi reale sau ireale, așa cum este sau așa cum vrem să o vedem. Existența poate fi reprezentată ca o multitudine de stări – o multitudine de cadre ce se succed și care formează viața: a trăi, a simți, a privi, a percepe și a transmite mental acele cadre-imagini pentru examinare și interpretare cu ajutorul rațiunii, într-o continuă căutare-dezvoltare personală de semnificații și spirit. În contextul imaginilor prezentate reiese dorința elementară de a expune o lume fantasmagorică, o lume diferită de cum este în realitate, fugind de legături din viața reală.

AlinoFotoStudio

Orice fotografie reprezintă o amintire, motiv pentru care cei mai mulți dintre noi avem cel puțin un album foto care înrămează sute de momente petrecute alături de familie sau de prieteni. Numai astfel putem opri timpul în loc, derulând o parte din filmul vieții noastre ori de câte ori avem ocazia. De aceea, AlinoFotoStudio a dat startul ședințelor foto de Crăciun, pentru a vă putea oferi cadou printre cele mai speciale amintiri!

Fotografii Alin Chirilă și Marius Vlad vă așteaptă cu drag în incinta studioului aflat în Uvertura Mall, etaj 3 pentru a capta împreună magia sărbătorilor de iarnă.

Pentru programarea ședințelor foto puteți apela la numărul de telefon0763 629 634 sau la adresa de facebook : https://www.facebook.com/alinofotostudio

Fotografii vă pun la dispoziție două pachete de servicii foto:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți