spot_img
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Medicament anticovid sub forma unui spray nazal!

Mai multe articole

Vladimir Putin-președintele Rusiei, a fost printre primele persoane ce a încercat un tratament anticovid sub forma unui simplu spray nazal. Medicamentul ce este încă experimental vine să sprijine efortul Rusiei de a scădea numărul celor infectați cu virusul SARSCoV2.

„La 6 luni după vaccinare, anticorpii mei scăzuseră, iar un specialist mi-a recomandat procedura vaccinării cu doza 3, pe care am făcut-o acum câteva zile. Apoi, după ce am fost cu Denis (n.r. – Logunov), mi-a administrat și un spray nazal”, a declarat președintele.

Pe 500 de voluntari s-au început teste clinice în ceea ce privește această nouă metodă de tratare a virusului, debia acum o lună fiind avizată de Ministrul Sănătății din Rusia.


Vice-premierul Rusiei a anunțat însă că medicamentul va fi utilizat și este indicat copiilor cu vârsta cuprinsă între 12-17 ani.


„Îmi face plăcere să raportez că Ministerul Sănătății va înregistra medicamentul Gam-Covid-Vac-M, al centrului de cercetare Gamelaia, pentru a fi folosit de tinerii între 12-17 ani”, spune vicepremierul Rusiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți