spot_img
vineri, martie 29, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

INTERVIU cu makeup artistul Daniela Fulop: ,,e dureros când un chip frumos este sluțit de un machiaj greşit”

Mai multe articole

Un maestru al culorilor și simetriei, un creator de frumos prin tehnicile sale în arta machiajului, Daniela Fulop ne-a oferit puțin din timpul ei prețios pentru a ne răspunde la câteva întrebări.

Lucrările ei sunt cu totul speciale și diferite, personalizate fiecarei persoane in funcție de fizionomia sa. Abordarea ei intuitivă şi reinterpretarea feței vin din instinctul ei pentru oameni şi personalitatea vibrantă.

  • Reporter www.foto-reporter.ro: Când ți-ai dat seama că make-up-ul este drumul pe care dorești sa-l urmezi, și ce anume ți-a declanșat aceasta pasiune?

Daniela: Încă din clasa clasa I, domnul învățător se plângea mamei că desenez pe caietele pe care trebuia să fac bastonase. Desenam fețe, ochi..

În liceu le desenam rochii fetelor pentru banchete, în facultate îmi machiam prietenele când mergeam în club. M-am înscris la design vestimentar, dar am facut 5 ani la zi finanţe.

Când mi-am deschis salonul am coafat, am pus unghii iar cand au început femeile să se machieze am știut că asta e menirea mea. Am început cu gândul ca pot face o femeie să se simtă frumoasa. Mi-am spus atunci ca nu voi fi una din turma.. si încă lupt pentru asta!

  • Reporter www.foto-reporter.ro: Când ai realizat că ești pregătită pentru a șlefui și alți pasionați de artele make-up-ului?

Daniela: Nu am considerat niciodată că sunt pregătită. M-au împins alții să o fac.. mi-au cerut-o alții. Am zis să încerc și au trecut vreo 4 ani de atunci. Țin la cursantele mele, dar imi ador miresele! 🙂

  • Reporter www.foto-reporter.ro: Ce împliniri îți aduce această muncă împletită cu pasiunea pentru frumos?

Daniela: Sunt şi mă simt o norocoasă! Să îmi aduc aportul la fericirea unei femei într-una din cele mai importante zile din viața ei mi se pare fantastic. Cati dintre noi avem șansa asta?!

  • Reporter www.foto-reporter.ro: Cum te-a afectat această pandemie și ce părere ai despre persoanele care machiază acasă și evită taxele împreuna cu resposabilitățile acestui business? Sunt din ce în ce mai multe…

Daniela: M-a afectat ca pe toți ceilalți. Despre cele care lucrează acasă nu voi comenta. E alegerea fiecăruia, dar un profesionist nu lucrează printre oale și copii/soţ.

  • Reporter www.foto-reporter.ro: Știm că machiajul este ales în funcție de ten, vârsta etc. Unde greșesc cel mai des fetele, respectiv doamnele, când se machează singure?

Daniela: dureros când văd o fată de 16 ani care machiată arată de 30. E dureros când un chip frumos este sluțit de un machiaj greşit. Machiajul este, din punctul meu de vedere, corecție. Corectam asimetri, punem în evidență ce are femeia mai frumos. Aspectul tenului este esențial.

Un machiaj este un eșec atunci când te văd ceilalți și îți spun: „Ce machiaj wow ai! ” şi nu „Ce frumoasa ești! „.

  • Reporter www.foto-reporter.ro: Dacă ar fi să te rezumi la 5 produse de make-up esențiale pe care orice femeie trebuie să le aibă în trusa personală, care ar fi acestea?

Daniela: Chiar dacă nu e un produs de make-up pilling-ul sau gelul de curăţare sunt obligatorii! La fel și crema hidratanta sau ser! Sunt importante pentru că în funcție de cum le folosim așa va arăta tenul nostru cu fond de ten şi/sau pudră. Așadar, dacă tenul arată fresh, cu un rimel de sprâncene, un bronzer, un blush şi un luciu de buze suntem gata!

  • Reporter www.foto-reporter.ro: Care a fost cel mai frumos și memorabil moment din cariera ta de make-up artist?

Daniela: Când îmi întorc miresele cu fața la oglindă şi le văd lacrimile în ochi de fericire, când îmi spun că nu ştiau că sunt așa de frumoase… astea sunt cele mai frumoase momente. Și spre mulţumirea mea am parte de foarte multe. Ți-am zis că sunt o norocoasă!

  • Reporter www.foto-reporter.ro: De cât respect se bucură meseria de make-up artist în România? Ai rămas vreodată cu un gust amar în urma unei experiențe?

Daniela: Clientele se educă, cel puțin asta am încercat să fac în timp..

E greu sa lucrezi cu omul dar și mai greu cu femeile. Momentele frumoase echilibrează momentele mai puţin fericite.

Daniela: Sunt pentru aspectul fresh, natural. Punct.

  • Reporter www.foto-reporter.ro: Care sunt părțile preferate din meseria ta? Dar cele mai puțin plăcute?

Daniela: Îmi place sezonul nunţilor. Îmi place să mă trezesc la 3 dimineaţa. Îmi place să interacționez cu femei din toate zonele, de toate religiile, în toate felurile. Îmi plac chipurile noi, care mă inspiră. Îmi place când mi se spune „Fă ce vrei! Mă las pe mâna ta!”.

Nu-mi place omul posac, morocanos, cu așteptări ireale și pretenţii închipuite

Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat, iar acum în încheiere vă rog să oferiți un sfat important celor care doresc să pornească pe acest drum!

,,Celor la început de drum le dau sfatul pe care îl dau și copiilor mei: Ce îți place să faci? Să bați un cui? Bate-l! Dar fă-o ca nimeni altul! Alege-ți ca și meserie ceva ce faci cu ușurință, cu plăcere, şi nu vei simţi ca muncești niciodată!" a împărtășit cu noi, Daniela Fulop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți