spot_img
vineri, aprilie 19, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

O firmă din Iași va reabilita Muzeul Județean de Istorie din Botoșani.FOTO

Mai multe articole

Mesajul Doinei Federovici, președintele Consiliul Județean, la predarea amplasamentului de către CNI asocierii condusă de SC Smeogal Construct SRL Iași, cea care va efectua lucrările de modernizare și reabilitare a clădirii Muzeului Județean de Istorie:
„Doamnelor și domnilor constructori, vreau să înțelegeți foarte clar că acest obiectiv este de importanță majoră pentru noi, botoșănenii, și, ca beneficiari finali ai investiției derulate prin CNI, vă vom monitoriza activitatea permanent, pentru că vrem ca lucrarea la care v-ați angajat să fie una de referință, de înaltă calitate și finalizată la timp. Este un proiect generos, iar pentru dumneavoastră ca firmă aflată la început de drum poate reprezenta biletul de intrare în rândul constructorilor importanți din Moldova. De aceea este foarte important să tratați cu maximă seriozitate acest proiect. Ne punem toată încrederea în dumneavoastră și avem speranța că vom reuși împreună să-l ducem la bun sfârșit.
Țin să vă subliniez că prin semnătura pe care ați pus-o pe contractul de lucrări, v-ați angajat în fața botoșănenilor, care reprezintă una dintre cele mai importante comunități culturale ale României, că veți termina lucrările de modernizare la timp, în termenii prevăzuți de graficele de lucrări, că veți face treabă de calitate, care să reziste peste ani și care să reprezinte o adevărată carte de vizită pentru firmele dumneavoastră
.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți