spot_img
vineri, martie 29, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Campanie umanitară desfășurată cu ocazia împlinirii a doi ani de activitate! FOTO

Mai multe articole

Caravana faptelor bune a ajuns în Comuna Rădăuți-Prut cu ocazia împlinirii a doi ani de activitate în domeniul voluntariatului.

Simțul civic și uman le-a caracterizat parcursul în activități, într-un timp foarte scurt, ei reușind să prindă o notorietate pe plan local.


Asociația GRUP CIVIC Botoșani, căci despre ei este vorba, a reușit să rămână prezentă în memoria colectivă pentru casele construite de la zero. Cazuri umanitare speciale, precum: mame singure în situații de risc, oameni cu dizabilități sau familii ce au rămas pe drumuri din cauza unor incendii violente au fost beneficiare ale acestor demersuri.
Zâmbetele și lacrimile de fericire sunt lucrurile ce îi motivează să meargă mai departe și ca scopul lor, acela de ajuta cât mai multă lume, să fie îndeplinit!

De această dată, Asociația GRUP CIVIC Botoșani împreună cu cabinetul veterinar Trio.Vet au ajuns la 15 familii nevoiașe ce însumau un număr de 38 de copii de diverse vârste.

,,Am dat iarăși de realitatea tristă a satului românesc, acolo am găsit copilași cu mâinile brăzdate de muncă și fețele arse de soare, probabil universul lor fiind departe de școala online sau orice urmă a unei vieți normale de școlar, prioritatea părinților fiind să le pună mai întâi ceva pe masă!” a declarat vizibil emoționat președintele asociației, Daniel Câșlariu.

Oamenii faptelor bune au încercat să le ofere ajutor tuturor!

Voluntarii aflați sub tutela lui Daniel Câșlariu le-au oferit celor mici o frântură din viața la care visează: hăinuțe colorate, jocuri, rechizite, papucei și dulciurile ce le văd doar de sărbători! Nici animăluțele nu au fost uitate, li s-a oferit atenția de care aveau nevoie: consult, deparazitare, cuști noi și primitoare și mâncare special destinată lor.
Doctorii Bejinariu Daniel și Bratu Dănuț de la Trio.vet, amintesc cât de importantă e sterilizarea pentru a păstra o înmulțire controlată cât și a evita abandonul, tot mai des întâlnit pe străzile orașului nostru!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți