spot_img
miercuri, aprilie 24, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Cea mai importantă femeie din viața lui Daniel Câșlariu rupe tăcerea: ,,ajută pentru că și el a trecut prin trauma asta”

Mai multe articole

Interviu emoționant!

Astăzi am ajuns acasă la omul faptelor bune, omul ce stă în spatele asociației GRUP CIVIC Botoșani,Daniel Câșlariu. În prag, ne aștepta mama, este o zi specială, cel mai mic băiat al său împlinește frumoasa vârstă de 32 de ani. Plină de emoții ne-a povestit despre cum a fost copilăria lui Dănuț(căci așa îl alintă ea) dar și despre unele momente mai puțin fericite din viața cunoscutului botoșănean.

Daniel Câșlariu a intrat în atenția publicului  prin implicarea la protestele ,,România vrea autostrăzi” dar niciodată nu s-a gândit că asociația o să ajungă să ajute mii de copilași și bătrâni. La doar 6 luni după înființare, aceasta a fost nominalizată la Gala Excelenței în Asistența Socială, la secțiunea „Instituția anului”. A ajuns pe locul 2 la nivel național, fiind votat de mii de oameni. 

Povestea începe într-o Comună la 40 de km de Botoșani într-o căsuță modestă cu 4 suflete vesele de copii. Daniel a copilărit împreună cu cei 3 frați ai săi în Trușești, loc unde și-a continuat studiile până în clasa a 10-a. Însă un eveniment tragic avea să zdruncine unitatea familiei. Tatăl său, pompier de meserie a încetat din viață timpuriu, la vârsta când încă acesta era la grădiniță. Ca o ironie crudă, la câteva luni de la moartea lui, casa familiei avea să ia foc.

Într-un alt interviu ne povestea cum a urmat o perioadă grea, continuând liceul la Ștefănești stătea într-o chirie de doar 100 de lei fără sobă și că atunci când erau zile în care nu avea ce mânca îi era rușine să-i mărturisească mamei ce trudea din greu în Italia.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți