spot_img
vineri, martie 29, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Au crescut numărul infracțiunilor de tâlhărie!

Mai multe articole

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi au identificat un tânăr, din comuna Horleşti, bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie.

Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că la data de 23 august a.c., acesta i-ar fi smuls din mână geanta unei femei de 68 de ani, care s-ar fi deplasat pe raza municipiului Iaşi.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 3 noiembrie a.c., tânărul bănuit de comiterea faptei a fost reţinut pentru 24 de ore.

La data de 04 noiembrie a.c., acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi care a dispus plasarea sa sub control judiciar pentru 60 de zile.

Poliţiştii Postului de Poliţie Mogoşeşti au efectuat o percheziţie domiciliară, într-un dosar penal, întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată. Două persoane au fost reţinute.

Din cercetări a rezultat faptul că, la data de 31 octombrie a.c., un tânăr de 20 ani, prin exercitarea de violenţe, i-ar fi smuls telefonul mobil unui alt tânăr. Fapta ar fi fost comisă pe drumul public de pe raza comunei Mogoşeşti.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 4 noiembrie a.c., tânărul bănuit de comiterea faptei de tâlhărie calificată, precum şi tânărul bănuit de complicitatea la săvârşirea acestei fapte  au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore.

În cadrul percheziţiei domiciliare, a fost găsit şi ridicat telefonul mobil ce ar fi fost sustras.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi au identificat şi condus la cercetări un bărbat, din comuna Schitu Duca, bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie.

Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că la data de 25 septembrie a.c., ar fi deposedat, prin acte de violenţă, un bărbat de telefonul mobil şi 150 lei.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 4 noiembrie a.c., bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.

Cercetările continuă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți