spot_img
joi, februarie 22, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Un român care a mers cu un prieten la prostituate a dat peste soţia lui, femeia îşi negocia preţul cu un client.

Mai multe articole

Totul s-a întâmplat în 2019, când Ciociaro, un muncitor de 32 de ani din Frosinone, s-a împrietenit cu un român de vârsta lui. Într-o seară, după ce au băut câteva pahare într-un bar, au hotărât să-şi continue petrecerea alături de câteva prostituate. Au achitat nota şi au plecat într-o zonă binecunoscută pentru a face rost de companie pentru restul serii.

Când au ajuns însă la faţa locului, românul a rămas mască. În faţa ochilor lui era tocmai soţia sa, care intenţiona să ademenească un client. Fără să mai rumege problema, văzând negru în faţa ochilor de furie, omul a luat-o de păr şi a târât-o până la maşină. A început să o lovească cu pumnii şi picioarele până când un poliţist aflat în zonă a intervenit şi a alertat la rândul lui mai multe echipaje de carabinieri.

Cei doi bărbaţi au fost identificaţi în cele din urmă şi acuzaţi de răpire, vătămare corporală şi tâlhărie, pentru că i-ar fi smuls femeii geanta. Chiar dacă era acuzat de comiterea unor infracţiuni grave, românului i s-a permis să se întoarcă în România alături de soţia sa.

Aici a avut loc însă o tragedie. Bărbatul nu a putut uita faptul că îşi văzuse soţia cum îşi vindea trupul, chiar dacă şi el intenţiona să beneficieze de serviciile unei prostituate, şi în timpul unei discuţii aprinse, acesta şi-a împuşcat mortal partenera de viaţă, apoi s-a sinucis. Italianul de 32 de ani care îl însoţise în acea zi a fost singurul judecat în acest caz, iar zilele trecute Curtea de Apel din Roma l-a condamnat la trei ani de închisoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți