spot_img
joi, aprilie 25, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Despre sărăcia din zona Moldovei: bătrâni abandonați și fonduri insuficiente. VIDEO/FOTO

Mai multe articole

Regiunea Moldovei este cea mai săracă din România, iar Guvernul deși are milioane de euro la dispoziție de la UE pentru a face ceva preferă să ignore situația.

Asociația GRUP CIVIC Botoșani critică dur neimplicarea autorităților în gestionarea fondurilor pentru dezvoltarea zonei Moldovei și ne arată situația tristă și dramatică a 20 de familii de bătrâni din comuna Durnești.
Bătrâni ținuți în condiții insalubre, fără curent și apă potabilă, unii dintre ei uitați de familie și lăsați fără acte și pensie, așa a arătat ziua de 30 octombrie pentru voluntarii asociației condusă de Daniel Câșlariu.

Realitatea cruntă ne expune cum bunicii ajung să fie uitați de către stat și condamnați la o viață mizeră. Deși asociația a reușit să le smulgă un zâmbet prin daruri și vorbe frumoase, e prea puțin pentru a îndrepta situația generală.

Daniel Câșlariu a declarat pe parcursul campaniei că se arată profund îndurerat de ce se întâmplă în satele din Botoșani și că le mulțumește tuturor donatorilor pentru că încă o dată au putut face împreună pachete pentru cei în nevoie!

,,Nu am crezut în viaţa mea că în judeţul nostru există atâta suferinţă, că sunt atât de mulţi bătrâni ajunşi la capătul puterilor, doborâţi de sărăcie şi de boli. Nu se poate să-i lăsăm să se chinuie, ei trebuie ajutaţi. De aceea fac un apel la bunătate dumneavoastră în speranța că ne veți da o mana de ajutor pentru a putea sa le aducem un strop de bucurie. De aceea am hotărât ca în următoarele săptămâni sa mergem cu „CARAVANA FAPTELOR BUNE „ la 20 de familii cu o situație precara.” a declarat președintele asociației, Daniel Câșlariu.

FOTO-REPORTER.RO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți