spot_img
marți, aprilie 23, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Anul 2021 văzut prin ochii designerul vestimentar Andreea Cujbă

Mai multe articole

Anul 2021 a fost un an total atipic, in special din cauza perioadei dificile pe care o traversam, cu aceasta pandemie trebuind sa ne adaptam cu totii schimbarilor. Restrictii, reguli noi, evenimente foarte multe concentrate in doar cateva luni. Acest an a fost anul mireselor, al multor mirese, pentru ca multe nunti s-au sincronizat in aceeasi perioada. 

Industria modei nu a stat pe loc, venind cu noutati, cu provocari, mereu cu ceva nou si atractiv. 

Vorbind despre rochii, tendinte si culori, la moda in acest an au fost culorile pastel, foarte mult roz, auriul si argintiul, culorile tari, fucsia, rosu, turcoaz inchis, combinatia extrem de eleganta alb-negru, dar si foarte mult alb. 

Asa cum ziceam, a fost un 2021 al mireselor, mirese care au optat pentru rochii albe, clasice si elegante. 

Rochiile realizate pe comanda au fost la mare cautare in toata tara, aceasta tendinta de a-si realiza rochia dupa propriile idei, fix pe dimensiuni, a prins contur din ce in ce mai tare. Este mult mai practic si mai avantajos si, impreuna cu specialistii, orice mireasa isi poate realiza modelul de rochie mult visat.

Rochiile de mireasa au fost create dupa stilul si personalitatea fiecarei cliente, folosindu-se materiale fine, de la tulle-uri, tulle-uri cu buline, taftaua de matase, pana la matase sau voal, rochiile fiind in general accesorizate dupa bunul plac. Accesorizate cu sute de perle de dimensiuni diferite, cusute manual, cu cristale pe talie, pe bust, cu epoleti din cristale sau cu aplicaje din broderii haute-couture.

De asemenea, la mare cautare au fost si rochiile realizate integral din dantela sau broderie si rochiile 2 in 1, cu poala detasabila. Aceste modele de rochii se poarta in ultimii ani, personal agreez ideea si mi se pare foarte ingenios ca mireasa sa ai o rochie 2 in 1, 3 in 1, 5 in 1. Cu siguranta ca in viitorul foarte apropiat vom crea mai multe astfel de modele. 

Croiurile au fost diverse, atat rochiile sirena, cat si rochiile stil printesa, realizate pe crinolina si corset, inspirate din moda anilor ‘20. 

Pentru ca tinuta miresei sa fie completa, voalul de mireasa este nelipsit, realizat tot pe comanda, accesorizat in functie de modelul rochiei. 

Dar, nu numai rochiile de mireasa au fost la mare cautare, ci si cele pentru nase, soacre, domnisoare de onoare, rochiile pentru nunti, cumetrii, zile de nastere sau trusourile mama-fiica. 

Rochiile de ocazie au fost create urmand acelasi tipar, in functie de personalitatea si stilul fiecarei doamne, in functie de silueta, alegem modelul potrivit. 

S-au purtat foarte mult in acest an rochiile cu drapaje, fiind extrem de elegante si in tendintele modei actuale. Acest croi este potrivit atat pentru rochiile lungi, cat si pentru cele midi sau scurte si reprezinta o alegere importanta pentru evenimentele de zi, pentru cocktail sau seara.

Evenimentele speciale sunt momente unice in viata noastra, de aceea, femeile au nevoie de rochii si tinute facute pe masura lor, pentru a fi unice si diferite. Frumusetea este scoasa in evidenta si prin tinuta, completata prin accesorii, machiaj, coafura. Toate aceste elemente trebuie sa se armonizeze perfect pentru a-ti crea lookul potrivit.

Andreea Cujba,

Velvet Queen Atelier

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți