spot_img
vineri, aprilie 19, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Caravana faptelor bune ajunge la bătrânii nevoiași din Comuna Durnești.

Mai multe articole

Astăzi, Asociația Grup Civic Botoșani a desfășurat noua campanie umanitară pentru vârstnici cu ajutorul comunității botoșăneane în Comuna Durnești. Aceasta a vizat un număr de 20 de familii de bătrâni din mediul rural ce nu au posibiliățile minime ale unui trai decent.

Asociația le-a oferit oamenilor alimente (cartofi, pâine,ulei,zahar,orez,ceapa,făină de porumb /grâu,conserve,fasole etc.) dar și obiecte igenico-sanitare de care e mare nevoie în contextul pandemic.

,,Nu am crezut în viaţa mea că în judeţul nostru există atâta suferinţă, că sunt atât de mulţi bătrâni ajunşi la capătul puterilor, doborâţi de sărăcie şi de boli. Nu se poate să-i lăsăm să se chinuie, ei trebuie ajutaţi. De aceea fac un apel la bunătate dumneavoastră în speranța că ne veți da o mana de ajutor pentru a putea sa le aducem un strop de bucurie. De aceea am hotărât ca în următoarele săptămâni sa mergem cu „CARAVANA FAPTELOR BUNE „ la 20 de familii cu o situație precara.” a declarat plin de emoție, Daniel Câșlariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți