spot_img
miercuri, februarie 28, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Scandal la centrul de vaccinare din Uvertura Mall! ,,stăm aici de 2 ore” VIDEO

Mai multe articole

Zeci de oameni au ajuns încă de la primele ore ale dimineții la Uvertura Mall pentru a se vaccina, însă spiritele s-au încins după ce mai multe persoane s-au plâns de ineficiența cu care se împart dozele. 

Pfizer și Johnnson&Johnnson se pare că sunt serurile preferate de către botoșăneni, pe când coada destinată serului Moderna numără foarte puține persoane.

,,Să vaccineze două persoane la Johnson! Noi stăm aici ca fraierii sau cum?! Nu puteți completa cu Johnson? Adică vine unul acum și imediat se vaccinează ( referire la cei imunizați cu serul Moderna) și noi care stam de 2 ore.. Stau degeaba și fac numai ce vor ei..” au fost cuvintele adresate de femeie cadrelor medicale.

A fost nevoie de intervenția pazei pentru a gestiona cozile formate la centrul de vaccinare organizat la etajul 3 !

www.foto-reporter.ro
www.foto-reporter.ro

Vă reamintim ca botoșănenii sunt așteptați să se vaccineze la mall în zilele de 23 octombrie și 24 octombrie cu unul din serurile puse la dispoziție de autorități (Pfizer/ Moderna/ Johnson&Johnson).

Nu este nevoie de programare. Doritorii trebuie să aibă la ei doar cartea de identitate. Tinerii cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani  vor fi însoțiți de un părinte/ tutore legal sau au obligația să prezinte acordul scris al acestora.

Tot mai multe maratoane sunt organizate la Botoșani în diferite locații, însă județul este în continuare codaș la clasamentul de imunizare. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți