spot_img
joi, martie 28, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

,,vizită în IADUL ANIMALELOR”. Medicul veterinar botoșănean ce luptă pentru fericirea animăluțelor din mediul rural! FOTO

Mai multe articole

În data de 10 octombrie, echipa faptelor bune Civic Botoșani& Trio.Vet,  a reușit să ajungă  în comuna Ungureni la 15 familii nevoiașe cu 50 de copilași. 

Echipa cabinetului veterinar Trio.vet, a avut grijă și de aceasta dată de animăluțele mai puțin norocoase, a căror trai, câteodată este mai dur decât al stăpânilor.

Aceștia le-au oferit: hrană, accesorii, cuști, consult și foarte multă iubire și atenție, ce din păcate le lipsește cu desăvârșire.  

,,DEMORALIZANT este cuvântul care ne descrie perfect starea de spirit după o zi ca aceasta. Ca de fiecare data ținta sunt familiile cu posibilități reduse, cazuri sociale iar fiecare “aventura “ de acest gen este ca un dus rece , ca o călătorie intr o alta lume parca…

Doar ideea si speranța de a schimba o mică părticică din viața acelor animalele ne da curajul de fiecare data sa pornim in vizita in IADUL ANIMALELOR.Dacă aceasta asociere vi se prea dura va invitam alături de noi pe fiecare dintre voi intr o astfel de acțiune .Va invitam sa i priviți in ochi sa le citiți disperările (foamete, sete, frig si boala).” a transmis într-o postare pe facebook, Dr. Bejinariu Daniel.

Sursă foto: Trio.Vet (Facebook)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți