spot_img
joi, aprilie 25, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Munți de gunoaie strânși din zona Pacea de o organizație de tineri voluntari! GALERIE FOTO

Mai multe articole

Sâmbătă, 09 octombrie 2021, în municipiul Botoșani a avut loc a treia ediție a proiectului EcoAct, sub tutela Interact Botoșani. Tinerii voluntari s-au gândit că zona Pacea ar avea nevoie de o ecologizare temeinică, așa că, echipați cu mănuși, saci și măști s-au apucat de treabă. După câteva ore bune de strâns peturi, sticle și diverse deșeuri, au reușit să readucă frumusețea zonei verzi umbrită, din păcate, de munții de gunoaie.

,,EcoAct este un proiect drag sufletului nostru și cu fiecare ediție pe care o organizăm reușim să atragem tot mai mulți voluntari. Personal mă bucur că avem posibilitatea să ne implicam în comunitate într-un mod frumos dar sperăm că reprezentăm un exemplu și că acesta este un semnal de alarmă atât pentru cei ce poluează zona dar și pentru autoritățile competente!” a declarat vicepreședintele asociației, Adelina Vieru.

Interact Botoșani este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, axată pe beneficiile directe şi indirecte ale lucrului în echipă al liceenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți