spot_img
vineri, aprilie 19, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Covid-19 stârnește panică în rândul autorităților botoșănene! Un nou maraton de vaccinare la Cornișa.

Mai multe articole

În acest weekend, 9-10 octombrie, va avea loc un maraton de vaccinare la Parcul de Agrement Cornișa. Botoșănenii vor fi imunizați cu vaccinul Pfizer, Moderna și  Johnson&Johnson de la ora 09.00 până la ora 19.00.

„Zilnic se vaccinează undeva la 500 de persoane. A crescut și la prima doză numărul, la vreo 320 zilnic, preferat fiind Johnson&Johnson, pentru că are o singură doză şi oamenii pot obţine mai repede certificatul verde”, a declarat miercuri Monica Adăscăliței, director DSP Botoșani.

Dacă te vaccinezi împotriva Covid-19 și te îmbolnăvești la scurt timp, posibilitatea de apariție a unor forme severe scade foarte mult, iar dacă apuci să completezi schema și să primești ambele doze, ești protejat în proporție de 100% împotriva FORMELOR SEVERE de Covid.
Un alt argument pentru ca să ne vaccinăm cu toții cât mai repede este acela că astfel putem limita, poate chiar reduce la zero, apariția mutațiilor virusului, spune medicul Gindrovel Dumitra, vicepreședinte al Societății Naționale de Medicina Familiei și membru al comitetului care se ocupă de campania de vaccinare antiCovid la nivel național. 

În acest moment există aproximativ 300 de centre în care se vaccinează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți