spot_img
sâmbătă, februarie 24, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Covor asfaltic nou pe drumul județean Săveni – Știubieni – Vorniceni.

Mai multe articole

Un nou sector de drum județean este reabilitat grație fondurilor alocate de către Consiliul Județean! 

Este vorba de Drumul Județean DJ 292, Săveni – Știubieni – Vorniceni, lung de 15,75 kilometri. Săptămâna trecută s-au executat lucrările de egalizare a sectorului de drum, după care s-a început turnarea covorului asfaltic. „Am promis încă de la începutul anului că vom reabilita acest sector de drum și ne ținem de cuvânt. Lucrările puteau fi făcute mai repede dacă bugetul alocat drumurilor județene nu era blocat de contestațiile repetate. Constructorul a turnat asfalt pe jumătate din sectorul de drum Săveni – Știubieni – Vorniceni și estimează că în câteva zile va finaliza lucrarea”, a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean. Aceasta, însoțită de vicepreședintele Consiliului Județean, Dorin Birta, care are în coordonare Direcția Județeană de Drumuri și Poduri Botoșani, și de directorul instituției, Cătălin Gheorghian, au inspectat lucrările efectuate. Cei trei oficiali au fost însoțiți pe teren de către primarul orașului Săveni, Relu Tîrzioru, și cel al comunei Știubieni, Pavel Ștefanache. 

„Reabilitarea drumului Săveni – Vorniceni demonstrează angajamentul nostru de a aduce infrastructura rutieră județeană la cele mai înalte standarde. Știm ce avem de făcut și demonstrăm acest lucru zilnic”, a mai spus Doina Federovici. 

Prin finalizarea reabilitării DJ 292, Săveni – Știubieni – Vorniceni, se realizează aproximativ 95% din programul de asfaltări propus la începutul anului. „Sperăm ca vremea să țină cu noi și să asfaltăm și cei doi kilometri de la Bucecea până la limita cu județul Suceava (DJ 208D). Vreau să reamintesc botoșănenilor că, de la începutul anului, au mai fost reabilitate, prin turnare de covoare asfaltice, sectoarele de drum DJ 298, Dumeni – Dragalina (5,25 kilometri) și DJ 208 C, Mesteacăn – Vorona (5,3 kilometri). De asemenea, s-a intervenit la fundație și s-au turnat plombe și pe sectoarele de drum care necesitau lucrări urgente de întreținere. În funcție de evoluția vremii, în acest final de an, vom încerca să mai turnăm covoare asfaltice și pe alte sectoare de drum județean, pentru că infrastructura rutieră e o prioritate pentru noi”, a conchis Doina Federovici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți