spot_img
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Ce este Diaspora Hub și cum îi ajută pe Românii plecați în străinătate în perioada pandemiei?

Mai multe articole

Platforma Diaspora Hub vine în sprijinul cetățenilor români din afara României și a asociațiilor și grupurilor de sprijin de peste hotare în situații de urgență precum cea cu care ne confruntăm în aceste luni.


Pentru cetățenii români aflați în străinătate
.

Pentru a fi la curent cu cele mai recente informații despre restricțiile de călătorie, excepțiile privind tranzitul și măsurile interne adoptate de statele europene , precum și recomandările adresate cetățenilor români, intră pe această pagină  și selectează țara în care te afli.

Pentru elevi, studenți sau cadre didactice.

Informații de interes pentru elevi, studenți sau cadre didactice aflate în programe de mobilitate în afara granițelor sunt disponibile pe erasmusplus.ro

Pentru operatorii de transport rutier de marfă.


Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor a pus la dispoziția tuturor operatorilor de transport rutier de marfă din statele membre UE sau Non-UE harta interactivă a traseelor de tranzit de pe teritoriul României. Pe lângă traseul propriu zis, harta conține și o serie de informații privind stațiile de alimentare cu carburant și parcările destinate celor aflați în tranzit.

Aceasta este disponibilă aici. 
Harta a fost realizată cu sprijinul Centrului de Studii Tehnice Rutiere și Informatică – CESTRIN.

Dacă vă aflați într-o situație dificilă, Ministerul Afacerilor Externe vă recomandă să apelați numărul de telefon +40-214-312059 sau să contactați misiunea diplomatică / oficiul consular din statul în care vă aflați utilizând datele de contact disponibile aici: mae.ro/romanian-missions.
Dacă sunteți în străinătate și doriți să aflați informații legate de prevenirea infectării cu virusul COVID-19 (Coronavirus), puteți apela numărul de telefon: +40-213-202020 din orice rețea, cu tarif normal, 24 de ore din 24. Linia telefonică este destinată strict informării cetățenilor și nu este un număr de urgență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți